Penguen Taze Fasülye 820 g Konserve #30099914 | CarrefourSA
Marka: PENGUEN

Penguen Taze Fasülye 820 g Konserve

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Penguen Taze Fasulye 820 g Konserve

Yemek malzemeleri günümüzde daha kolay yemeklerin hazırlanabilmesi için konserve bir şekilde satılmaktadır. Bireyler bu konserve ve dondurulmuş ürünleri satın alarak oldukça zahmetsiz bir şekilde en zorlu yiyecekleri dahi oldukça kolay hazırlayabilmekte ve tüketebilmektedir. Penguen taze fasulye 820 g konserve ürünleri de bulabileceğiniz konserve ürünler arasında yer almaktadır. Sahip olduğu gramaj sayesinde ortalama bir ailenin tüketimini karşılayabilecek boyutta olan bu ürün sayesinde ailenize en lezzetli taze fasulye yemeğini hazırlayabilirsiniz. Üstelik normalde yapmanız gereken zahmetli ayıklama işlemlerinin hiçbirine gerek duymadan oldukça pratik ve kolay bir şekilde bu yemeği hazırlayabilirsiniz. CarrefourSA reyonlarında bulabileceğiniz bu ürün sayesinde siz de en lezzetli yemekleri sofranıza taşıyabilirsiniz.

Konserveler reyonunda bulabileceğiniz Penguen taze fasulye 820 g konserve ürünü sayesinde siz de fasulye ayıklama zahmetinden kurtulabilirsiniz. Fasulye yemeğinin en zor kısmı olan fasulye ayıklama işleminden kurtulmak için tamamen doğal yollardan üretilmiş organik fasulyeleri içeren bu sağlıklı ürünü satın alabilirsiniz. Böylelikle fasulye yemeğini oldukça hızlı bir şekilde pişirebilir, acil durumlar için dahi kolay bir şekilde kullanabilirsiniz.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız