Peyman Bahçeden Form Mix 55 g #30144115 | CarrefourSA
Marka: PEYMAN

Peyman Bahçeden Form Mix 55 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Peyman Bahçeden Form Mix 55 G

Mısır gevreği, müsli, hububat bölümünde yer alan Peyman Bahçeden Form Mix 55 G %20’şer oranda çiğ iç ay çekirdeği, kırık iç ceviz, turna yemişi, küp kesilmiş kuru kayısı ve çiğ iç kabak çekirdeği içeriyor. Hem lezzetli, hem de sağlıklı içeriğe sahip ürünü formunuz korumak için tüketeceğiniz salatalara, müsli ve tahıl karışımlarına ekleyebilirsiniz. Kuruyemiş karışımını light yoğurt ile karıştırabilirsiniz. Evde yapacağınız ekmeklerin veya kek, kurabiye gibi hamur işlerinin harcına ekleyebileceğiniz ürünü dilerseniz çerez olarak yiyebilirsiniz.
Ara öğünler için yanınızda kolayca taşımanız amacı ile Bahçeden Form Mix, 55 gramlık üç katlı ambalajda sizlere sunuluyor. Kilitli ağzı sayesinde rahatça açıp kapatabileceğiniz ambalaj içeriğin hava ile temasını en az seviyeye indiriyor. Oksijenden arındırılarak ambalajlanan ürün tazeliğini uzun süre koruyor. Zengin içeriği sayesinde vitamin ve mineral deposuna dönüşen ürün başta sindirim ve bağışıklık sistemleri olmak üzere birçok vücut fonksiyonunun düzenli çalışmasına yardımcı oluyor. Ürünü, ambalajı veya kapağı vakumlu bir kavanoz içerisinde kuru, serin ve kokusuz bir ortamda muhafaza etmeniz öneriliyor.
Gün boyu açlığınızı gidermeye yardımcı olacak ürünü satın almak için hemen sepetinize ekleyin.

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız