Pınar Cam Mayonez 225 g #30062164 | CarrefourSA
Marka: PINAR

Pınar Cam Mayonez 225 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Güvenebileceğiniz kalitedeki malzemeleriyle, lezzeti en doğal şekliyle sofralarınıza getiren Pınar Mayonez Cam CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da temin edebilirsiniz.

Mayonez, Fransız mutfağı kökenli soğuk sos. Çiğ yumurta sarısı ve bitkisel yağ karışımından oluşur. Sürekli çırpılan yumurta sarılarına koyu bir kremaya dönüşünceye değin yavaş yavaş yağ eklenmesiyle oluşur. Pınar Mayonez'i patates kızartması, makarna, tavuk, köfte ve balık ürünleriyle beraber afiyetle tüketebilirsiniz. Ayrıca ketçap ile birleştirerek lezzetli tatlar elde edebilirsiniz. Bunun yanında mayonez, salata sosu, sandviç ve hamburgerlerin vazgeçilmezidir.

Kurulduğu yıl olan 1973 tarihinden bu yana tüketicilerinin kaliteli tercihi olan ve gıda sektöründe liderliğini sürdüren Pınar, süt, et, su ürün gamında farklı tüketici ihtiyaçlarını karşılayan ürünlerle çok geniş ürün yelpazesine sahip bir markadır. Dünya trendlerini yakından takip eden Pınar, birçok ürün gamında liderliğini sürdürmektedir. Pınar gıda sektöründe Türkiye’yi ilklerle tanıştırmıştır. Yaşar Holding Gıda ve İçecek Grubu, Pınar Süt, Pınar Et, Yaşar Birleşik Pazarlama, Çamlı Yem Besicilik, Pınar Su, ve Pınar Foods şirketlerinde, 5 binden fazla çalışanı ile faaliyetlerini sürdürmektedir.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız