Pınar Halka Kalamar 500 g #30097908 | CarrefourSA
Marka: PINAR

Pınar Halka Kalamar 500 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Pınar Halka Kalamar 400 Gr

Gıda ve yemek malzemeleri reyonu içerisinde yer alan ürünler en taze, en kaliteli ve en profesyonel olacak şekilde sizlere sunulmaktadır. Bu reyon içerisine yüzlerce ürün ve marka bulunmaktadır. Bu reyon içerisinde yer alan dondurulmuş ürünler reyonu de en taze şekilde ilk günkü lezzetini koruyan ürünlerden oluşmaktadır. Bu ürünler arasında yerini alan Pınar Halka Kalamar 400 Gr Pınar markasının kalitesi ile sizlere sunulmakta ve marine edilmiş, yumuşatılmış ve lezzetlendirilmiş olan kalamarları size sunar. Sofralarınıza lezzet katmak ve sofranızda yer alan lezzet sayısını arttırmak için kalamar lezzetini bu marka ile tadabilirsiniz. Taze olarak hazırlanan ve dondurulan ürünü sofralarınızda ve yemeklerinizde dilediğiniz şekilde servis edebilirsiniz. Ürüne CarrefourSA reyonlarında ulaşabilir ve güvenli ödeme yöntemleri ile ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.

Pınar Halka Kalamar 400 Gr ürününü dondurulmuş ürünler reyonu içerisinden, balıklar reyonunda bulabilirsiniz. Ürün 400gr olarak sunulmaktadır. Ürünü tek tık ile sepetinize ekleyebilir ve dilediğiniz ödeme yöntemi ile ödemenizi hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Kapıda kredi kartı veya nakit olarak ödeme yöntemlerimiz mevcuttur.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız