Pınar İkili Set Ketçap 420 g Mayonez 350 g #30018022 | CarrefourSA
Marka: PINAR

Pınar İkili Set Ketçap 420 g Mayonez 350 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Özenle hazırlanan yemeklerinizi, çeşitli soslarla çok daha lezzetli hale getirebilirsiniz. CarrefourSA tarafından Ketçap reyonunda sunulan Pınar Ketçap 420 G Mayonez 350 G İkili Setsayesinde sofralarınızı zenginleştirirken, birbiriyle son derece uyumlu olan soslarla yepyeni lezzetleri ortaya çıkarabilirsiniz. Büyükler kadar küçüklerin de severek yediği hamburger, pizza ve sosisli sandviç gibi yiyeceklere ayrı bir tat katan ürünü, çeşitli salata, makarna ve et yemeklerinde de rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Hazırlanan yemeklerin lezzetinin yanı sıra rengini de değiştirebilen hazır sos, sofralarında görünüme de önem verenlerin kullanabilecekleri bir üründür.
Hazır sosun içerisinde bulunan yağ ve şeker, gün içerisinde gereksinim duyduğunuz enerjiyi ürünü tükettiğiniz oranda karşılar. Özellikle fiziksel aktivite gerektiren işlerde çalışanların ve ağır sporlarla uğraşanların rahatlıkla tüketebilecekleri yiyecek, tuzlu atıştırmalıkların aromalarını arttırmak amacıyla da değerlendirilebilir. Rus Salatası, Makarna Salatası gibi mayonez ağırlıklı salataları hazırlarken başvurabileceğiniz ürünle, hazırladığınız yiyeceğe farklı bir tat kazandırabilirsiniz. Ürünün kıvamını ve tazeliğini koruması için kullanılmadığı zamanlarda buzdolabınızda muhafaza etmeniz doğru olur.
İkili lezzet paketi şeklinde sunulan ürünü denemek için hemen şimdi sepetinize ekleyebilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız