Pınar Krem Peynir 160 g #30062376 | CarrefourSA
Marka: PINAR

Pınar Krem Peynir 160 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Pınar Krem Peynir 160 g
Sevilen tadıyla Pınar Krem Peynir 160 g sofralara renk, damaklara lezzet katıyor. Türkiye'nin ilk krem peynir markası olan ürün, yıllardır alışılagelen o eşsiz tadını sunmaya devam ediyor. CarrefourSA Krem Peynirler reyonunda yer alan ürün, 180 gramlık plastik kase ambalajında satılıyor.
Pastörize inek sütünün Pınar tarafından etkin gıda güvenliği ve hijyenik kontroller altında işlenmesi ile hazırlanan ürün, yüksek kalsiyum ve diğer besin değerleriyle de öne çıkıyor. Küçük büyük herkesin keyifle yiyebileceği ürünün, buzdolabında saklamak koşulu ile 6 ay içinde tüketilmesi öneriliyor.
Rahat sürülebilir kıvamı ile özellikle kahvaltılarda tercih edilen ürünü, çay saatlerinde simit, sandviç türü atıştırmalık yiyecekler eşliğinde de değerlendirebilirsiniz. Evde hazırlayabileceğiniz poğaça, kurabiye, börek ve benzeri hamur işlerinde katkı malzemesi olarak kullanabilirsiniz. Pasta, cheesecake gibi tatlı tariflerinde tercih edebileceğiniz gibi sufle, fırında patates, tavuk, makarna tariflerinde çeşni veya sos malzemesi olarak da uygulayabilirsiniz. İkramlık olarak hazırlayacağınız kimi aperitif lezzetlerde ve meze tariflerinde de değerlendirebilirsiniz.
Pratik ambalajıyla da evde ya da iş yerinde rahat kullanma olanağı sunan ürünü denemek için hemen sepetinize ekleyebilir ve kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız