Pınar Light Mayonez 270 g #30057738 | CarrefourSA
Marka: PINAR

Pınar Light Mayonez 270 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Pınar Light Mayonez yüzde 50 azaltılmış yağ oranı ile lezzeti en doğal halinde sofralarınızda yer almak için CarrefourSA reyonları ve internet mağazasında!

Protein bakımından zengin ve düşük yağ oranına sahip light mayonez, akşam öğünlerinin vazgeçilmezi olan tüm kızartma çeşitleri ile mükemmel bir uyum sağlar, salata ve meze çeşitlerinin de lezzetine lezzet katar. Yoğurtlu mayonezli salata, mayonezli karnabahar, amerikan salatası gibi alternatif lezzetler ile tariflerinizi ve sofranızı pratik hale getirir, üstelik düşük yağ oranı ile.

Light mayonez 270 gram’lık cam kavanoz içerisinde sunulur, sağlıklı cam ambalajı ise ürünün tadını, kokusunu korur. Açılır kapanır hava geçirmez kapak sayesinde ilk günkü tazeliğini korur ve uzun tüketim ömrü sağlar, ürün serin ve kuru yerde muhafaza edilmelidir.

1973’den bu yana Türkiye’nin süt ürünleri pazarında yerini almış lider firmalardan biri olan, sağlıklı ve lezzetli ürünleri ile nam salmış Pınar tarafından üretilmiştir. Şirket vizyonunu, yasalara ve ahlaki kurallara uygun davranan, çevre ve doğaya önem veren, insan kaynağını dikkatle değerlendiren, kendi ürünlerini geliştiren bir grup olarak devam ettirmektedir.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız