Pınar Mayonez 460 g Cam #30061578 | CarrefourSA
Marka: PINAR

Pınar Mayonez 460 g Cam

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Sağlıklı koşullarda üretilen, lezzetli Pınar Mayonez 460 g Cam, makarna ve patateslerin üzerini süslemeye devam ediyor. CarrefourSA’nın mayonez bölümünde yer alan ürün, salata ve mezeler için mükemmel soslar hazırlanmasına yardımcı oluyor. Uzun, bol sohbetli akşamlar için hazırlanan sofralarda, ailenize ya da misafirlerinize unutulmaz yiyecekler sunabilmenin keyfini yaşatıyor. Rus salatası ve makarna salatası gibi pratik hazırlanan yiyeceklerin olmazsa olmazı mayonezi, yoğurtlu mezelere kıvam vermesi için de kullanabilirsiniz. Evde yapılan basit salataların üzerine bir miktar mayonez ekleyerek lezzetinin fark yarattığını görebilirsiniz.
İçeriğindeki sağlıklı bileşenler sebebiyle güvenerek tüketeceğiniz mayonezi kullandığınız zamanlarda daha az yağ kullanmanız önerilir. Açlığınızı yatıştırmak istediğinizde hazırladığınız tost ve sandviçlerinizin içine de bir miktar mayonez koyabilirsiniz. Çocukların çok sevdiği sosu, onların beslenme çantaları için hazırladığınız yiyeceklerin içerine koyarak lezzetli bir öğün sunabilirsiniz. Kızartmaların üzerine ketçapla birlikte bir miktar gezdirerek hoş bir sunum elde edebilirsiniz. Ürünü, açtıktan sonra buzdolabında saklamaya ve üzerinde yazan son kullanma tarihine kadar tüketmeye özen gösteriniz.
Misafirlerinize, ailenize lezzetli ve bol soslu mezeler hazırlayabilmek için 460 gramlık ambalajı ile sunulan mayonezi hemen sepetinize ekleyebilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız