Pınar Mayonez 500 g #30057703 | CarrefourSA
Marka: PINAR

Pınar Mayonez 500 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Pınar Mayonez 500G


Farklı yemek tarifleri deneyerek mutfaktaki becerilerinizi geliştirme şansını yakalamanızı sağlayan Pınar Mayonez 650 g ile hem kendinize, hem eşinize ve çocuklarınıza, hem de arkadaşlarınıza en güzel lezzetleri hazırlayabilirsiniz.
Pek çok yemek ile birlikte tüketebileceğiniz mayonez, et çeşitlerinin lezzetini artırmak için hazırlanan ideal çeşnilerde de yer alıyor. En çok, makarna, köfte ve kızarmış patatesin yanında kullanılan mayonez, haşlanmış patates ile birlikte de servis tabağında çok şık bir görünüm oluşturuyor. Sebze yeme alışkanlığınızı zenginleştirmek için mayonezli ve yoğurtlu karışımlar hazırlayarak, haşladığınız havuçların, fasulyelerin yanında servis edebilirsiniz. Amerikan salatalarının ve fast food'ların vazgeçilmez tamamlayıcısı olan ürün, özellikle çocuklar ve gençler tarafından sevilerek tüketiliyor. Mayonezi katkısız olarak üreten Pınar, ürünü 680 gramlık pratik ambalajıyla sunuyor. Hamburger veya tavuk burger gibi sandviçlerinizin arasına kolayca sıkabileceğiniz mayonezi, ailece güvenle kullanacaksınız. Ürünün kapağı kolayca açılıyor ve sıkıldığında akıcı kıvamıyla hemen tabağa dökülebiliyor. Kullandıktan sonra kapağını sıkıca kapatıp buzdolabında dik konumda muhafaza edebilirsiniz.
CarrefourSA Mayonez reyonlarında yer alan ürünü kolaylıkla satın almak için hemen sepetinize ekleyebilir, birbirinden lezzetli yiyeceklerinizde kullanmaya başlayabilirsiniz.
"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız