Pınar Su Pet 5 lt #30090355 | CarrefourSA
Marka: PINAR

Pınar Su Pet 5 lt

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Pınar Madran 5 lt Pet

CarrefourSA reyonlarında sular bölümünde yer alan Pınar Su 5 lt Pet yumuşak içimi ile öne çıkıyor. Madran, Gökçeağaç, Akçaağaç ve Uludağ kaynaklarından çıkan doğal kaynak sularından elde edilen ürün günlük su ihtiyacınızı karşılamanıza yardımcı oluyor. Mineral bakımından zengin bir içeriğe sahip ürün vücudunuzun mineral dengesini koruyor. Günlük yaşamda içme suyunun yer aldığı her alanda rahatlıkla kullanılan ürün hayatınızı kolaylaştırıyor. Gerekli olan tüm güvenlik ve kontrol sertifikalarına sahip ürünü ailenizle birlikte gönül rahatlığıyla içebilirsiniz.
5 litrelik pet şişesinde satışa sunulan ürünün üst kısmında yer alan tutma halkası kolay taşınmasını sağlıyor. Bu sayede piknik ve gezi gibi aktivitelerde su ihtiyacınızı yorulmadan karşılamanıza olanak sağlıyor. Çay, kahve gibi sıcak içecek yapımında da kullanılan ürün içimiyle küçük molalara keyif katıyor. Ürünün ambalajı yüzde 23 oranında hafifletildiği için doğa dostu olarak biliniyor. Kapağında yer alan koruma bandı ürünü ilk defa sizin açmanızı sağlıyor.
"Yaşam Pınarım" sloganıyla hayatınıza suyun saflığını ve duruluğunu getiren ürünü denemek için hemen sepetinize ekleyebilir ve kolayca satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 17818
"
İçindekiler Bilgisi
Doğal kaynak suyu

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin,temiz,kuru ve kokusuz ortamda güneşten koruyarak saklayınız.

Süzme Ağırlık
5000

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Pınar Su Ve İçecek San.Ve Tic.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TC Sakarya Valiliği

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Klorur (mg) 1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız