Polar Battaniye tek Kişilik 160X220 cm Turuncu #30305074 | CarrefourSA
Marka: TRUEONE

Polar Battaniye tek Kişilik 160X220 cm Turuncu

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Polar Battaniye tek Kişilik 160X220 cm Turuncu

Siz de evinizdeki keyfinizi harika dokusu ve capcanlı rengiyle göz kamaştıran bir battaniyeyle taçlandırmak ister misiniz? Öyleyse Trueone Polar Battaniye tam size göre!

Trueone Turuncu Polar Battaniye, yumuşacık polar kumaşı sayesinde keyif dolu anlar yaşamanıza imkan verir. Göz alıcı rengiyle kendine hayran bırakan Trueone Turuncu Polar Battaniye, hafif yapısıyla kalpleri kazanır. Trueone Turuncu Polar Battaniye, yumuşacık dokusuyla teninize tatlı dokunuşlar yaparken benzersiz bir konfor vadeder.

Trueone Turuncu Polar Battaniye 160x220 cm ölçüleriyle evinizde ihtiyaç duyduğunuz her alanda kullanılabilir. Mevsim geçişlerinde sıcacık hissetmenize olanak sağlayan Trueone Turuncu Polar Battaniye'yi koltuklarınızda dekoratif amaçla kullanabilirsiniz. Dayanıklı kumaşıyla göze çarpan Trueone Turuncu Polar Battaniye, yıllara meydan okuyan kalitesiyle size eşlik eder.

Siz de rengi ve kalitesiyle sıcacık hissettiren Trueone Turuncu Polar Battaniye'nin eşsiz şıklığı ve konforuyla bir an önce tanışmalısınız!

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız