Polonez Isıl İşlem Görmüş Kangal Sucuk Kg #30098246 | CarrefourSA
Marka: POLONEZ

Polonez Isıl İşlem Görmüş Kangal Sucuk Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Geleneksel Türk kahvaltılarının ve ara öğünlerinden olan sucuk herkes tarafından severek tüketilir. Birbirinden güzel baharatlarla zenginleştirilmiş Polonez ısıl işlem görmüş kangal sucuk tek başına tüketildiği gibi hazırlayacağınız enfes tostlar için de iyi bir alternatiftir.

Keyifli Sofralar İçin

İçeriğinde yeterli oranda bulunan yağ ve protein yapısıyla vücudun gereksinimi olan amino asitleri belirli ölçüde karşılayan Polonez ısıl işlem görmüş kangal sucuk ile sofralarınızı zenginleştirebilirsiniz. Hafta sonu yapacağınız mangal partilerinin vazgeçilmezi olan kangal sucuk ile hem ailenize hem de sevdiklerinize mutlu sofralar hazırlayabilir ve keyifli anlar yaşayabilirsiniz. İster dilimleyerek ister büyük parçalar halinde pratik bir kullanım olanağı sunan Polonez ısıl işlem görmüş kangal sucuk ile artık öğünleriniz daha keyifli geçecek.

Ürün Kodu: 30098246

İçindekiler Bilgisi
Dana eti ve yağı, tuz, baharat karışımı,sarımsak, stabilizör (sodyum polifosfat), antioksidan (askorbik asit), koruyucu madde( sodyum nitrit)

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
0-4' C ARASINDAKI SICAKLIKLARDA (BUZDOLABINDA) MUHAFAZA EDINIZ.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Trakya Et ve Süt Ürünleri San. Tic. A.Ş. Kaleiçi Mah. Kızılca Sok. No.:13/A Çatalca/İstanbul

İşletme Kayıt No
TR 34-0061

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız