Porçöz Leke Çıkarıcı Sprey 750 ml #30121634 | CarrefourSA
Marka: REVU

Porçöz Leke Çıkarıcı Sprey 750 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Porçöz Leke Çıkarıcı Sprey 750 Ml

 

Temizlik ürünleri arasında özellikle mutfak ve banyo temizliği sırasında farklı alanlarda kullanılabilecek olan tek bir kimyasal temizleyici ürününe ihtiyaç duyulması söz konusu oluyor. Bu ihtiyacı karşılamaya yönelik olarak özel hazırlanmış içeriği ile porçöz 750 Ml sprey leke çıkarıc ürünü her alanda istenilen temizleme etkisinin bulunmasını sağlıyor. Porçöz Sprey Leke Çıkarıcı ürünlerini CarrefourSA reyonlarından kolaylıkla satın alabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarının temizlik ürünleri reyonu içerisinde ev bakımı raflarında mutfak ve banyo ürünleri arasında kolaylıkla bulabileceğiniz porçöz 750 Ml sprey leke çıkarıc ürünü 750 Ml’lik bir ürün olmasıyla uzun süreli kullanımlarda da rahat bir kullanım sağlar. Sıvı temizleyici olmasının getirdiği kolaylıkla istenilen her alanda etkili şekilde kullanılabilecek olan ürün ekstra güçlü içeriği ile soğuk suda bile etkili olan leke çıkarıcı etkisini gösterir. Renkleri koruyan bir içeriğe sahip olan ürün kıyafetlerde karşılaşılan lekelerin çıkartılmasında da rahatlıkla kullanılabilir. Revu markasının kalite standartlarını içinde barındıran ürünle mutfak ve banyo başta olmak üzere evinizin her alanında lekeleri çıkarmada kullanabileceğiniz sabit bir ürün aradığınızda bu ürünü sepetinize ekleyerek satın alabilirsiniz.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız