Powerade Ice Blast Karışık Meyve Aromalı Spor İçeceği Pet 500 ml #30099535 | CarrefourSA
Marka: POWERADE

Powerade Ice Blast Karışık Meyve Aromalı Spor İçeceği Pet 500 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
35,00 TL

adet
İçecekler reyonunda meyve suları, enerji ve sporcu içecekleri bulunmaktadır. Enerji içecekleri ile sporcu içecekleri benzerlik gösteren ürünlerdir. Fakat sporcu içecekleri bilindik enerji içeceklerine göre daha farklı bir içerik ve formüle sahiptir. Powerade ıce blas 500 ml bir sporcu içeceğidir. Powerade spor sonrasında kullanılmak üzere formüle edilmiştir. Spor yaparken kişinin terlemesiyle birlikte elektrolit ve sıvı kaybı da görülür. Buna sodyum-potasyum da denir. Bu kayıpların geri alınması için Powerade sporcu içeceği kullanılmaktadır. Ter kaybı sırasında bu sporcu içeceğini kullanan sporcular performansından kayıp yaşamadan sporuna devam edebilir. CarrefourSA reyonlarında bulabileceğiniz sporcu içeceği özel olarak formüle edilmiştir.Enerji içeceği reyonundan seçim yaparken bu ürün hakkında bilgi sahibi olmanız gerekir. Çünkü sporcu içecekleri farklı bir formüle sahiptir. Kafein içermez ve enerji kaybını yerine getirmek için üretilir. Spor yaparken enerji içeceği üretimi tavsiye edilmiyor. Powerade spor sırasındaki güç kaybını dengelemeye yarıyor. Bu nedenle enerji içeceği ile tam olarak birbirinin karşılığı olarak düşünülmemelidir. Sporculara özel Powerade ıce Blast 500 ml için mağazamıza uğrayıp alışverişe başlayabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Su , Dekstroz,fruktoz, asitliği düzenleyiciler ( strik asit , sodyum sitrat,malik asit , potasyum sitrat) ,aroma vericiler ,kıvam arttırıcılar (akasya gamı ,ağaç reçinesinin gliserol esterleri) ,mineraltuzlar (magnezyum klorür ,kalsiyum klorür ,potasyum fosfat) ,tatlandırıcılar (sukraloz ,asesülfam potasyum) ,renklendirici (brillantblue)

Menşei Ülke
Türkiye

Kullanım Talimatı
Soğuk İçiniz.

İlave Şeker ve Tatlandırıcı İçerir

Süzme Ağırlık
500

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Coca-Cola Satış Ve Dağıtım A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-59-K00244

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 17
Enerji (kj) 73
Karbonhidrat (g) 3.9
Şekerler (g) 3.9
Tuz(g) 0.1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız