Pril Bulaşık Makinesi Deterjanı Makine Temizleyici Kapsül 3 Yıkama #30207363 | CarrefourSA
Marka: PRIL

Pril Bulaşık Makinesi Deterjanı Makine Temizleyici Kapsül 3 Yıkama

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
108,90 TL 64,90 TL

21,63 TL / Adet

CarrefourSA Kart İle
adet

  • Pril Çift Etkili Makine Temizleyici ile bulaşık makineniz bulaşıkları yıkarken bile eş zamanlı olarak makine temizliği sağlayabilirsiniz.
  • Pril Çift Etkili Makine Temizleyici, makinenizin parçalarında biriken yağa karşı derin temizlik etkisiyle makinenizin derinlerine işler.
  • Güçlü formülü boru, pervane, filtre, su pompaları ve bulaşık makinenizin tamamında oluşan yağlara, kireç birikintilerine, matlığa ve kirliliğe karşı etki gösterir.
  • Geliştirilen formülü kirece karşı ekstra çözücüdür ve kötü kokuları gidererek bulaşık makinenizde ferahlık sağlar.
  • Pril Çift Etkili Makine Temizleyici’yi ayda bir kez kullanınız.

 

Pril yardımcı ürünler ailesinden Pril Çift Etkili Makine Temizleyici ile tanışın! Makinenizin parçalarında biriken kireç ve yağlar nedeniyle makinenizin de düzenli olarak temizlenmeye ihtiyacı vardır. Pril Çift Etkili Makine Temizleyici, bulaşık makineniz bulaşıkları yıkarken bile eş zamanlı olarak makine temizliği sağlayabilmeniz için geliştirildi. Pril Çift Etkili Makine Temizleyici, güçlü formülüyle bulaşık makinenizin derinlerine işleyerek, boru, pervane, filtre ve su pompalarında oluşan yağlara, kireç birikintilerine, matlığa ve kirliliğe karşı etki gösterir. Pril Çift Etkili Makine Temizleyici’yi ayda bir kez kullanınız.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız