Prima Mega Fırsat 4 Beden 106'lı #30172489 | CarrefourSA
Marka: PRIMA

Prima Mega Fırsat 4 Beden 106'lı

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Prima Mega Fırsat Paketi 4 Beden 106lı

Bebek dünyası kategorisinin en önemli ürünleri bebek bezleridir. Sağlıklı bir cilt için doğru bebek bezi tercihinden bulunmak gerekir. Prima mega fırsat paketi 4 beden 106lı ile bebeğinizin bedenine uygun doğru bez seçiminden bulunabilirsiniz. Prima yıllardır bebek ürünlerinde ve özellikle bez kategorisinde kalitesini ispatlamış bir markadır. Bu markanın bezlerini tercih ederek ultra kuruluk ile bebeğinizin cildinin korunmasını sağlayabilirsiniz. Bebeklerin ciltlerinin çabuk tahriş olmasının nedenlerinden biri de bezlerin idrar kaçırma sorunlarıdır. Kimi bezler de emicilik özelliği zayıf olduğu için idrarı yüzeyde tutarak bebek cildine zarar vermektedir. Sızdırmayan kaliteli Prima bebek bezleri CarrefourSA reyonlarında satıştadır.

Bebek bezleri ve ıslak mendiller reyonundan Prima bebek bezlerine ulaşabilirsiniz. buradan Prima mega fırsat paketi 4 beden 106lı tercihinde bulunarak ev ekonominize de katkıda bulunabilirsiniz. İçinde çok sayıda bez adedi bulunan ürünü uzun süre kullanabilirsiniz. Avantajlı alışverişler için mağazamızın belirtilen reyonlarında gezinmeye başlayabilirsiniz. Alışveriş için online mağazacılık sistemimiz faaliyettedir. Tek tıkla dilediğiniz ürünü kapıdan teslim alma imkânına sahipsiniz. Bütün bu işlemleri web sitemiz üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız