Pringles Hot & Spicy 165 Gr #30106375 | CarrefourSA
Marka: PRINGLES

Pringles Hot & Spicy 165 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Pringles hot&spicy 165 gr gıda ve yemek malzemelerindeki çerez, çikolata ve bisküvi ürünlerinden cipsler, patates cipsi kategorisinde sizleri bekliyor. Pringles hot & spicy cips oldukça beğeni toplamaktadır. Arkadaş toplantılarınızda, sinema keyfinizde ve istediğiniz her zaman tercih edebilirsiniz. Çıtır ve kırmızı biberli ürün acılı lezzetli ile acı severleri bekliyor. Acılı cips seviyorsanız Pringles hot spicy ile tanışabilirsiniz. Kutulu ve kapaklı tasarımı sayesinde kullanımı kolaydır ve kırılma, dağılma sorunları yaşanmaz. Son kullanma tarihine kadar saklanabilir. Nemden uzak, kuru ve serin yerde saklanmalıdır. Pringles hot spicy ile acılı lezzete CarrefourSA reyonlarından ulaşabilirsiniz. Pringles hot&spicy 165 gr alev alev bir lezzet sunuyor. Tadına doyamayacağınız cipsi bir daha denemekten vazgeçemeyeceksiniz. Acılı cips seviyorsanız bu tadı kaçırmayın. Dilerseniz karışımlar yaparak damak tadınıza uygun hale getirebilirsiniz. Keyifli atıştırmalık olarak tercih edebilirsiniz. Orjinal ambalajı ile sevilerek tercih edilmektedir. Dünya markası olan Pringles atıştırmalıktan daha da fazla özelliğiyle ile sizleri bekliyor.
İçindekiler Bilgisi
Kurutulmuş patates bitkisel sıvı yağ ayçiçek mısır) pirinç unu buğday nişaştası mısır unu acı ve baharat çeşnisi (%5,5) ( baharatlar %0,8) şeker aroma artırıcılar mono sodyum glutamat,disodyumguanilat, disodyuminosinat) mısır kolza suyu tozu domates tozu paprika aroma vericiler maya ekstratı peynir altı suyu tozu dekstroz modifiye mısır nişastası glikoz şurubu strik asit laktikasit süt proteini soğan tozu jalapeno esktratı paprika tozu kırmızı biber tozu sarımsak tozu renklendirici : paprika ekstratı asit lik düzenleyici kalsiyum laktat sütlü aroma vericiler emülgator : yağ sitlerinin mono ve digliseridleri maltodekstrin tuz renklendirici (annatto

Alerjen Bileşenler
Süt ve süt ürünleri,gluten

Menşei Ülke
Belçika

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
DÜZEY TÜK.MAL.SAN. PAZ.VE TİC.A.Ş.

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 505 25
Enerji (kj) 2113 25
Yağ (g) 32 46
Doymuş Yağ(g) 3.4 17
Karbonhidrat (g) 51 20
Şekerler (g) 2.7 3
Lif(g) 2.8 11
Protein (g) 4.4 9
Tuz(g) 1.7 28
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız