Pringles Orijinal 165 Gr #30091824 | CarrefourSA
Marka: PRINGLES

Pringles Orijinal 165 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Dünyaca ünlü kıtır kıtır eşsiz tadı ve kıvamı ile Pringles Orjinal 165 g, CarrefourSA Cipsler reyonunda yerini alıyor.
165 gramlık klasik silindir kutusunda sunulan ürün ile küçük büyük herkes kendini şımartacak bir sebep buluyor. Orijinal içeriği sayesinde cips tutkunlarının aradığı efsanevi lezzeti sunan ürün ile ister televizyonda maç veya film seyrederken isterseniz de gün içinde küçük bir atıştırmalıkla açlığınızı bastırırken damağınızda muhteşem lezzeti yaşayabilirsiniz. Ürünü, direkt güneş ışığına maruz kalmayacak rutubetsiz bir ortamda saklamak koşuluyla son kullanım tarihine kadar tüketebilirsiniz.
Keyifli bir atıştırmalık olarak öne çıkan ürünü sade olarak yiyebileceğiniz gibi uygun içecekler ile birlikte de tüketebilir; sevdiklerinize, dostlarınıza ikram edebilirsiniz. Ketçap, mayonez ve yoğurt benzeri soslar ve tatlandırıcılar eşliğinde dilerseniz farklı baharatlarla da aromalandırarak servis edebilirsiniz. Ayrıca, yemek öncesi pratik bir aperitif yiyecek olarak da sunabilirsiniz. Ağızda dağılan ürün ile özdeşleşen silindir kutusu içindeki çıtır ve leziz incecik yapraklardan oluşan ürünü, çocukları mutlu edecek bir hediye olarak da değerlendirebilirsiniz. Ürünü satın almak için hemen sepetinize ekleyebilir ve kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Kurutulmuş patates bitkisel sıvı yağ ayçiçek mısır) pirinç unu buğday nişaştası mısır unu aroma vericiler emülgator : yağ sitlerinin mono ve digliseridleri maltodekstrin tuz renklendirici (annatto)

Alerjen Bileşenler
Süt ve süt ürünleri,gluten

Menşei Ülke
Belçika

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Süzme Ağırlık
165

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
DÜZEY TÜK.MAL.SAN. PAZ.VE TİC.A.Ş.

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 514 26
Enerji (kj) 2153 26
Yağ (g) 33 47
Doymuş Yağ(g) 3.6 18
Karbonhidrat (g) 51 20
Şekerler (g) 1.2 1
Lif(g) 2.7 11
Protein (g) 4 8
Tuz(g) 1.3 22
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız