Pringles Paprika 165 Gr #30091826 | CarrefourSA
Marka: PRINGLES

Pringles Paprika 165 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Kırmızı biberin lezzetli aromasını patates cipsine taşıyor. Kırmızı tonu ile iştah açan dilimler, silindir kutu ile kurumadan uzun süre muhafaza ediliyor. Kuru, kokusuz, serin ve direkt ışıktan uzak olarak saklanması önerilen paketler, hijyenik ortamda el değmeden üretiliyor. Damak çatlatan lezzeti ile ara öğünlerin gözdesi olan atıştırmalık acı sevenlerin mutfağından eksik olmuyor, raf ömrü boyunca güvenle tüketilebiliyor. Kapaklı paketi ile çantada taşımaya uygun olan biberli lezzet, sinemada, yolda, okulda veya evde rahatlık ile tüketilebiliyor. Çıtır çıtır tadı ve gevrek formu ile tercih ediliyor. Paket açılana kadar ilk günkü tazeliğini koruyor. Ürün CarrefourSA reyonlarında Cipsler kategorisinde yer alıyor. Siz de ürünü sepete atarak sipariş oluşturmaya başlayabilir, birkaç adımda alışverişi tamamlayabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Kurutulmuş patates,bitkisel sıvıyağ,ayçiçek,mısır)pirinçunu,buğday nişaştası,mısır unu,kırmızıbiber çeşnisi%6,5(şeker kırmızı biber tozu) %1,3aroma artırıcılar monosodyumglutamat,disodyumguanilat, disodyuminosinat)mayatozu,dekstroz,soğantozu,mısır ve kolzasuyu tozu renklendirici,paprika ekstratı,sitrikasit,kırmızuekstratı,aroma vericiler emülgator:yağ sitlerinin monovedigliseridleri maltodekstrin tuz renklendirici(annatto)

Alerjen Bileşenler
Süt ve süt ürünleri,gluten

Menşei Ülke
Belçika

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Süzme Ağırlık
165

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
DÜZEY TÜK.MAL.SAN. PAZ.VE TİC.A.Ş.

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 501 25
Enerji (kj) 2099 25
Yağ (g) 31 44
Doymuş Yağ(g) 3.4 17
Karbonhidrat (g) 51 20
Şekerler (g) 4 4
Lif(g) 2.9 12
Protein (g) 4.7 9
Tuz(g) 1.8 30
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız