Pringles Peynir Ve Soğan 165 Gr #30091825 | CarrefourSA
Marka: PRINGLES

Pringles Peynir Ve Soğan 165 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Pringles Kremalı Soğan Aromalı Cips 165 g Cipsler reyonunda yer alan Pringles Krema-Soğan 165 g incecik, çıtır çıtır dilimleri ve kapağına kadar dolu kutu içeriği ile ön plana çıkıyor. Silindir şeklindeki, ergonomik ambalaj tasarımı sayesinde kırılmayan, dağılmayan ve kolayca taşınabilen Pringles, canınız istediği an cips keyfi yaşamanızı sağlıyor. Soğan halkası ve soğuk içecek eşliğinde tüketebileceğiniz ürün ekşi krema, soğan aroması ile lezzetlendiriliyor. Televizyonda spor karşılaşması veya film izlerken, sohbet ederken, seyahat sırasında yiyebileceğiniz ürünün tadını hazırlayacağınız soslar ile artırabilirsiniz. Yoğurdun içerisine baharat ve sebze ekleyerek ürünün yanında sunacağınız dip sosu kolayca hazırlayabilirsiniz. Patatesin doyulmaz lezzetini kreme ve soğan ile artıran ürünü satın almak için hemen sepetinize ekleyin.
İçindekiler Bilgisi
Kurutulmuşpatates,bitkiselsıvıyağ,ayçiçek,mısır)pirinçunu,buğday nişaştası,mısırunu,ekşikrema ve soğançeşnisi%6(aroma artırıcılar mono sodyumglutamat,disodyumguanilat,disodyuminosinat)soğan tozu%1,2dektstrozksmi hidrojenize ayçiçekyağı,şeker,tatlıpeyniraltıtozu,laktoz,sitrik asit,laktik asit,malik asit,ekşi krematozu%1,2ekşi krema,aroma vericiler%0,6,sütproteini,patatesnişastası,mayaekstratı)aromavericiler emülgator:yağ sitlerinin monovedigliseridleri maltodekstrin,tuz renklendirici(annatto)

Alerjen Bileşenler
Süt ve süt ürünleri,gluten

Menşei Ülke
Belçika

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Süzme Ağırlık
165

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
DÜZEY TÜK.MAL.SAN. PAZ.VE TİC.A.Ş.

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 515 26
Enerji (kj) 2146 26
Yağ (g) 32 46
Doymuş Yağ(g) 3 15
Karbonhidrat (g) 51 20
Şekerler (g) 2.5 3
Protein (g) 4.2 8
Tuz(g) 1.7 28
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız