Pritt Stick Yapıştırıcı 3x11 g + 10 g #30146636 | CarrefourSA
Marka: PRITT

Pritt Stick Yapıştırıcı 3x11 g + 10 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
119,99 TL

40,00 TL / Adet

Pritt 3x11g+1x10g Stick

Kırtasiye bölümünde çeşitli kırtasiye malzemeleri ve yapıştırıcılar bulunmaktadır. Bu ürünlerin içinde yer alan Pritt 3x11g+1x10g Stick ile evinizdeki küçük işlemleri yerine getirebilirsiniz. Çocuklarınızın okul ödevlerine yardımcı olacak bu ürünü uygun fiyata mağazamızdan temin edebilirsiniz. Tek seferde 4 ürün satın alabilirsiniz. Üç adet Pritt Stick fiyatına 4 adet yapıştırıcı alarak ekonomik bir alışveriş gerçekleştirmiş olursunuz. Pritt stickleri kâğıt yapıştırmada kullanabilirsiniz. Çocuklarınızın el işi ödevlerinde ve çeşitli süslemeler için de tercih edebilirsiniz. Kullanımı son derece basittir. Temiz bir ambalaja sahiptir. Çevirerek açılan stickleri kullandıktan sonra yine aynı şekilde geriye koyabilirsiniz. Akma, dağılma özelliği yoktur. Katı bir yapıştırıcı çeşididir. Dağılmadan işlem yapabilmek için elverişli bir üründür. Ürünü CarrefourSA reyonlarında küçük bir gezinti ile temin edebilirsiniz.

Pritt 3x11g+1x10g Stick yapıştırıcı çeşitleri yapıştırıcı ve etiketler reyonundan satın alınabilir. Ürünleri ister kendiniz için ister çocuklarınız için satın alabilirsiniz. Evinizdeki küçük yapıştırma işlemleri için de kullanılması uygundur. Bu minik ama işlevi büyük olan Pritt stickleri her durumda evinizde hazır bulundurabilirsiniz. Kendin yap tasarımlarınızda, hobilerinizde kullanmak üzere hemen sepetinize ekleyebilirsiniz.

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 6 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 6 Taksit ve tabletlere en fazla 6 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 6 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır. Akbank işlemleri 4 taksit 2 ay ertelemeli olarak uygulanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız