Pritt Stick Yapıştırıcı 43 g #30090350 | CarrefourSA
Marka: PRITT

Pritt Stick Yapıştırıcı 43 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
74,99 TL 52,49 TL

CarrefourSA Kart İle
Pritt Yapıştırıcı 43 G

Kırtasiye ürünleri öğrencilerin okul gereçlerinin tam manası ile karşılanabilmesi adına üretilmiş ürünlerdir. Öğrenciler okul dönemlerinde birçok farklı ders almakta ve bu derslerin neredeyse tamamı için farklı ihtiyaçlara sahip olmaktadır. Öğrencilerin özellikle tasarım ya da resim gibi dersleri için olmazsa olmaz ihtiyaçlarının başında bir adet yapıştırıcı gelmektedir. Yapıştırıcılar özellikle maket tasarımı gibi el işi gerektiren dersler için oldukça büyük ve önemli ihtiyaçların başında gelmektedir. Yapıştırıcıların ise çocukların sağlığının korunması için birtakım özelliklere sahip olması gerekmektedir. Mümkün olduğunca az kimyasal kullanılması bu ihtiyaçların başında gelmektedir. Pritt yapıştırıcı 43 G sahip olduğu profesyonel formülü sayesinde çocukların sağlığına hiçbir şekilde zarar vermeden en kaliteli yapıştırıcı özelliğini taşımaktadır. Siz de çocuğunuzun ihtiyaçları için bu marka tarafından üretilen bu ürünü tercih edebilirsiniz. CarrefourSA reyonlarında bulabileceğiniz bu ürünü güven ile satın alabilirsiniz.

Yapıştırıcı ve etiketler reyonunda bulabileceğiniz pritt yapıştırıcı 43 G ürünü sayesinde siz de öğrencilerinizin ihtiyaçlarını tam manası ile karşılayabilirsiniz. Maket tasarımı gibi aktiviteler için oldukça ideal olan bu ürün sayesinde oldukça kolay bir şekilde tüm yapıştırma işlemleri gerçekleştirilebilir.

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 6 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 6 Taksit ve tabletlere en fazla 6 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 6 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır. Akbank işlemleri 4 taksit 2 ay ertelemeli olarak uygulanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız