Proline Multicolor Kedi Maması 500 Gr #30167514 | CarrefourSA
Marka: PROLINE

Proline Multicolor Kedi Maması 500 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Sevimli dostlarımızın iyi bir şekilde beslenmesi için Petshop reyonumuza göz atın. Minik dostlarımıza uygun ve onların sevebileceği birçok ürünün yer aldığı Petshop reyonumuzda içinize sinen ve uygun fiyatlı mamaları bulabilirsiniz. Bunlardan bir tanesi de Proline Multicolor Kedi Maması 500 g. Proline'in ürettiği ürün, %100 doğal içeriği ve dengelenmiş besin değerleriyle yetişkin bir kedinin günlük ihtiyacını karşılayan premium bir mama.

Zengin İçerikli Mama 

Proline Multicolor Kedi Maması içeriğinde yer alan aminoasit ve vitaminler sayesinde kedinizin direncini artırır, bağışıklık sistemini güçlendirir. Kediniz idrar yolları sağlığını ise düşük magnezyum oranı sağlayarak korur. Kolay çiğnenme ve sindirilme özelliği ile kedinizin diş ve diş eti sağlığının yerinde olmasını sağlar. Hücresel yaşlanmayı geciktirici etkisiyle kedinizin uzun bir ömür yaşamasına olanak tanır.

Tahıllı içeriği ve tavuk lezzetiyle kedinizin çok seveceği Proline Multicolor'ı CarrefourSA reyonlarında bulabilirsiniz. Online olarak da temin edebileceğiniz kuru mamanızı tek tıkla sepetinize ekleyebilir ve dilediğiniz ödeme seçeneğini kullanarak ücretini ödeyebilirsiniz. İster online ödeme yapabilir isterseniz de kapıda ödeme kolaylığını tecrübe edebilirsiniz. Ürünümüzü hemen satın alabilirsiniz.

30167514 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız