Eti Pronot Glutensiz Kek 144 G #30046000 | CarrefourSA
Marka: ETI

Eti Pronot Glutensiz Kek 144 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
52,00 TL

adet
30046000 - Pronot Glutensiz Kek 144 g

Özellikle sağlığına dikkat eden, sağlıklı beslenen ve günlerini diyet programlarıyla geçiren ve diyette kendini ödüllendirmeyi seven tüketicilerimizin sıklıkla sipariş ettiği Pronot Glutensiz Kek, 9 adetlik paketiyle, şimdi sipariş ettiğiniz takdirde CarrefourSA’dan kapınıza kadar geliyor.

Çıkardıkları bir çok glütensiz ürünle kalpleri fetheden Eti Pronot, şimdi de glutensiz kekiyle harikalar yaratıyor. Bu ürün dünyanın hem en lezzetli hem de en sağlıklı ürünü olabilir. Çölyak hastası tüketicilerin de can simididir. Rakiplerine nazaran fiyatları çok daha uygun tutan Eti, glütensiz ürünlerini sosyal sorumluluk projesi kapsamında üretmektedir.

CarrefourSA’nın Gıda ve Yemek Malzemeleri reyonlarının Glutensiz ve Tuzsun Ürünler bölümünde bulabileceğiniz bu ürünlerinin büyük bir kısmı, yarım asra yakın süredir yarattığı istihdam gücü ile özellikle de Türk milletine sağladığı yararlarla bilinen Eti markasına ait ürünlerdir. Bu ürünlerden biri olan, Eti Pronot Glutensiz Kek’in 144 gramlık olan bu paketini sepetinize ekleyebilir ve bu ürünün tadını deneyimleyebilirsiniz. İster kredi kartınızla (online) çevrimiçi olarak, ister kapıda kredi kartı veya nakit ödeme seçeneğini kullanın.

İçindekiler Bilgisi
Bitkisel Yağ (Palm), Şeker, Pirinç Unu, Yumurta, Nem Vericiler (Gliserol, Sorbitol), Invert Şeker Şurubu, Yağı Azaltılmış Kakao Tozu % 4, Tuz, Emülgatörler (Yağ Asitlerinin Mono Ve Digliseritleri, Yağ Asitlerinin Poligliserol Esterleri), Kivam Arttırıcı (Ksantan Gum), Aroma Vericiler, Kabartıcılar (Sodyum Asit Pirofosfat, Sodyum Hidrojen Karbonat), Koruyucu (Potasyum Sorbat), Asitlik Düzenleyici (Sitrik Asit).Eser Miktarda Soya Ürünü İçerebilir.

Alerjen Bileşenler
Yumurta , Soya İçerir

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin Ve Rutubetsiz Yerde Muhafaza Ediniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Eti Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş 4 Eylül Mahallesi Osman Rusçuk Caddesi No:20 Bozüyük-Bilecik /Türkiye

İşletme Kayıt No
TR-11-K-000025

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 462 23
Enerji (kj) 1930 23
Yağ (g) 26 37
Doymuş Yağ(g) 12 60
Karbonhidrat (g) 51 20
Şekerler (g) 24 27
Lif(g) 2.4 10
Protein (g) 5.1 10
Tuz(g) 1 1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız