Protech Badminton Raketi Fk201 - 2015  #30179526 | CarrefourSA
Marka: PROTECH

Protech Badminton Raketi Fk201 - 2015 

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Badminton rahat oynanan keyifli bir spor dalı olarak bilinir. Protech Badminton Raketi FK201 2015 ile üst seviyelerde bir sportif deneyim yaşayabilirsiniz. Tenise olan benzerliği ile dikkat çeken Badminton sporunu, tüylü bir top, file ve Protech marka raket ile özel sahasında rahatlıkla oynayabilirsiniz. Kaliteli yapısıyla göz dolduran raket, Badminton müsabakalarında başarılı olmanıza yardımcı olur.

Badminton Raketi Alırken Nelere Dikkat Etmeli?

Badminton raketi seçerken oyunun tempolu bir şekilde oynandığını unutmamalısınız. Tekniğinize uygun bir raket seçerek daha başarılı bir deneyim yaşayabilirsiniz. Temponuza ayak uyduran ve rahat kavranan Protech raket, gücünüzü sahaya tam olarak yansıtabilmenizi sağlar. Gücünüzü verimli bir şekilde kullanabilmenize olanak tanıyarak oyun sırasında istediğiniz hıza ve performansa ulaşmanızı da kolaylaştırır.

Dayanıklı Yapısı Sayesinde Uzun Süre Kullanılabilir

CarrefourSA'nın spor reyonunda bulabileceğiniz Protech ile sportif yanınızı ortaya çıkarabilirsiniz. Kullanışlı yapısıyla beğeni toplayan ürün sayesinde Badminton konusunda kendinizi geliştirebilirsiniz. Kolay öğrenilebilen ve farklı yaş gruplarına hitap edebilen oyun, arkadaşlarınızla eğlenceli vakit geçirmenizi ağlar. Kaliteli malzemesi şık görünümüyle fark yaratan Protech Badminton Raketini hemen satın alabilirsiniz.

30179526

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız