Protech Dambıl Çift 5 kg #30030794 | CarrefourSA
Marka: PROTECH

Protech Dambıl Çift 5 kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Fiziksel kuvvetinizi artırmak ve zinde bir görünüm elde etmenizi sağlamak için üretilen Protech Dambıl 5 kg Çift ile, fonksiyonel bir antrenman programı uygulayarak vücudunuzun pek çok bölgesini kolaylıkla çalıştırabilirsiniz. Hem mevcut ağırlığı hem de fiziksel yapısıyla kullanıcı beklentilerini karşılayan ürün ile spor salonuna bağlı kalmadan dilediğiniz her yerde özgürce spor yapmanın keyfini yaşarsınız. 

Kas Gruplarını Aynı Anda Çalıştırın

Dambılın sağladığı avantajların başında, çift olarak sunulması geliyor. Bu sayede antrenmanınızı yaparken diğer kas grubunu çalıştırmak için set ve tekrar sayısının bitmesini beklemeden, iki dambılı da aynı anda kullanarak hem dengeli bir antrenman uygulamış olursunuz hem de çalışma süresini kısaltmış olursunuz. Biceps Curl, Dumbell Shoulder Press, Dumbell Bench Press ve Dumbell Triceps Extension gibi temel hareketlerin yanı sıra varyasyon dambıl hareketlerini de kolaylıkla yapabilirsiniz.

İşlevsel Tasarım Özelliği

Tutma bölümü fiziksel olarak ince ve oval bir yapıya sahiptir. Böylelikle antrenmanlar esnasında dambılı kavramanız kolaylaşır ve rahat bir kullanım deneyimi elde edersiniz. Vücut geliştirme aletleri reyonundan erişebileceğiniz ürünü şimdi satın alarak eşsiz bir fiziksel görünüme sahip olabilirsiniz.

30030794 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız