Purina One Tavuklu Kedi Maması 800 Gr #30177810 | CarrefourSA
Marka: PURINA ONE

Purina One Tavuklu Kedi Maması 800 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 196 adet
268,90 TL 201,68 TL

CarrefourSA Kart İle
adet

Purina One Adult Tavuklu Kedi Maması 800 g, eşsiz Bifensis Dual Defence formülüne sahip, 1 yıl ve üstü yetişkin kediler için üretilmiş bir kuru kedi mamasıdır. Purina One yetişkin kedi maması içerdiği bileşenlerle, kedinizin doğal savunma mekanizmasını destekler. Sağlıklı tavukla hazırlanan yenilikçi tarifi, kedinizin sağlıklı ve mutlu kalmasına yardımcı olacak temel besinleri içerir.

Hem içeriden hem dışarıdan Bifensis koruması

Kedi Kuru Mamalar reyonundan satın alabileceğiniz Purina kedi maması, çifte koruma sağlayan özel Purina One Bifensis formülüne sahiptir. Hem sindirim hem de cilt ve tüy sağlığını destekleyen formül, Purina'nın veteriner hekimleri ve beslenme uzmanları tarafından geliştirildi.

Her yaşta mutlu kediler

Bu lezzetli ve kaliteli kuru kedi maması herhangi bir yapay katkı maddesi içermez. Purina One, Bifensis formülüyle birlikte dengeli bir beslenme için gerekli besinleri sağlayan tavuk ve kepekli tahıllar bakımından zengindir. En güncel bilimsel bulgulara dayanılarak hazırlanan Purine One tarifi, evcil hayvanınızın beslenme ihtiyaçlarını tam olarak karşılar. Kedinizin her zaman mutlu ve sağlıklı kalmasına yardımcı olan Purina One Adult kuru kedi mamasını şimdi sipariş verin!

30177810 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız