Raid Electromat Max #30097815 | CarrefourSA
Marka: RAID

Raid Electromat Max

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
RAID 20 TABLET ELEKTROMAT MAX

Özellikle yaz aylarında karşılaşılan en büyük rahatsızlık verici unsurlar olan sineklerden kurtulmak için kullanılacak bir ürün olan RAID 20 TABLET ELEKTROMAT MAX rahatsızlık veren sinek ve çeşitli kanatlı böceklerden sizleri koruyacak, rahat ve huzurlu anlar yaşamanızı sağlayacak bir ürün.

Temizlik ürünleri bölümündeki Sinek ve Böcek Öldürücüler arasında bulunabilecek sinek öldürücü makine tablet ve likitleri raflarından temin edilebilir. RAID 20 TABLET ELEKTROMAT MAX sinek belasından kurtulmak için tercih edilmesi gereken uzun ömürlü bir koruma ile gönül rahatlığıyla kullanılabilecek uygun fiyatıyla da her bütçeye hitap edecek bir hizmet sunuyor. Her kullanımda 8 saate kadar uzun süreli bir koruma sağlayan etkili bir ürün olarak bütün aile tarafından güvenerek kullanılabilecek insanlar üzerinde zarar vermeyen bir yapıda. Kokusuz olarak kullananlara hiçbir rahatsızlık sağlamamakta yalnızca sinekler üzerinde etki göstererek kan emici rahatsızlık kaynaklarından kurtulmak için her zaman kullanılabilecek Raid Elektromat Max ile bütün gece boyunca rahatsız edilmeden huzur içinde uyuyabilirsiniz. Sivrisinekler tarafından rahatsız edilerek bölünen uykuların en büyük engeli olarak uygun fiyatlı bir ürün.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız