Rani Çiftliği Blok Burger Peyniri Kg #30030216 | CarrefourSA

Rani Çiftliği Blok Burger Peyniri Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
749,50 TL

İthal peynir tatlarını tercih edenler için leziz bir seçenek olan Rani Çiftliği Burger Blok, kendine has özel tadı ve aromasıyla damakları keyiflendiriyor.CarrefourSA yabancı peynirler reyonunda yerini alan ürün, hijyenik, vakumlu ambalajı içerisinde satılıyor. Geleneksel İngiliz peynirlerinden olan çedar, Antalya'da faaliyet gösteren Rani Çiftliği tarafından, aslına uygun olarak, özgün tat ve kıvamında hazırlanıyor. Pastörize inek sütü, peynir kültürü ve mayası, tuz, gıda şartlarına uygun koruyucu, renklendirici maddeler kullanılarak imal edilen ürün, yağlı ve sert peynirlerden hoşlananlara cazip bir lezzet sunuyor.Her öğünde keyifle yiyebileceğiniz çedar peynirini, eriterek ekmeğe sürebilir, burger çeşitlerinde köftenin üzerine koyarak kullanabilirsiniz. Evde hazırlayabileceğiniz pizza, salata gibi yiyeceklere lezzet katan peyniri, kimi yemekler için yapacağınız soslarda, sufle tariflerinde eritilmiş şekilde değerlendirebilirsiniz. Ayrıca ordövr veya peynir tabaklarında aperitif olarak sunabilir, özel davetlerde uygun içecekler eşliğinde konuklarınıza ikram edebilirsiniz. Gurme damaklara da hitap eden ürünü, ambalajında belirtilen son kullanma tarihine kadar güvenle tüketebilirsiniz.Çedar peynirini keşfetmek ve sevdiklerinizle paylaşmak veya vazgeçemediğiniz ürünü satın almak istiyorsanız hemen sepetinize ekleyebilirsiniz.Ürün Kodu: 328605

İçindekiler Bilgisi
Pastörize inek sütü(laktoz içerir),tuz,emülsifiye edici tuzlar(E331,E339,E452),peynir mayası,renklendirici(annatto E160b),stabilizatör(kalsiyum klorür),peynir kültürü,koruyucu(E202 potasyum sorbat)

Alerjen Bileşenler
Laktoz İçerir

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
2-4 °C

Diğer Uyarılar
KURU MADDEDE EN AZ %45 SÜT YAĞI IÇERIR.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Sezer Turizm Eğitim Sağlık Gıda San. Ve Tic. A.Ş Rani Çiftliği Evrenseki Beldesi Manavgat/ANTALYA

İşletme Onay No
TR07-0117

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 364
Enerji (kj) 1522
Yağ (g) 28.3
Doymuş Yağ(g) 16.8
Karbonhidrat (g) 1.7
Şekerler (g) 1.7
Protein (g) 25.6
Tuz(g) 2.4
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız