Reis Lüks İrmik 500GR #30067710 | CarrefourSA
Marka: REIS

Reis Lüks İrmik 500GR

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Reis Lüks İrmik 500GR

Lezzetli tatlılar ve tariflerin üretilmesi için kullanılan irmik, gıda ve yemek malzemeleri arasında en özel ürünlerden biri oluyor. İdeal paketi sayesinde lüks bir kullanım sağlayabileceğiniz; helva, pasta, tatlı ve kurabiyelerde kullanabileceğiniz Reis Lüks İrmik 500GR ürünü de istediğiniz kaliteyi sağlıyor. Reis ürünlerine CarrefourSA reyonlarında kolayca ulaşabilirsiniz.

CarrefourSA mağazaları içerisinde Gıda ve Yemek Malzemeleri reyonunda Unlu Mamulleri ve Tatlılar bölümünde ulaşabileceğiniz Reis Lüks İrmik 500GR ürünü sert durum buğdayının öğütülmesi ile üretiliyor. Helva ve tatlı yapımında rahatlıkla kullanabileceğiniz Türkiye menşeli olan bu ürün, tekniğine uygun bir şekilde öğütülerek tamamen lezzetli ve doğal bir şekilde bir şekilde üretiliyor.

Şekerpare, revani, Şam balı ve kekler gibi istediğiniz birçok tarif içerisinde kullanabileceğiniz bu irmik ürünü, lezzetli tatlıların yapılması için mutfağınızda sürekli bulundurmanız gereken yemek malzemelerinden birini oluşturuyor. Çocukların en sevdiği tarifleri ve ailenizin en sevdiği tarifleri üretebilmek veya misafirlerinize ikram için hazırlayacağınız yiyeceklerde kullanabileceğiniz bu ürün sağlıklı paketi içerisinde uzun ömürlü bir kullanım sağlıyor.

Bu ürünü eşsiz tarifler için sepetinize ekleyerek hemen satın alabilirsiniz.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız