Reis Un 1 KG #30095727 | CarrefourSA
Marka: REIS

Reis Un 1 KG

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Reis Un 1 KG

Beslenmenin temelinde yer alan, mutfakların vazgeçilmezi un, Reis Un 1 KG ile başaklardan sofralara en doğal hali ile ulaşıyor. Ürün en kaliteli buğday tanelerinin katkısız olarak öğütülmesi sonucu, içerisinde beyazlatıcı ya da koruyucu maddeye yer vermeksizin üretiliyor.
CarrefourSA raflarında Unlar ve İrmikler reyonunda tüketicinin kullanımına sunulan ürün, tüm besleyici ögeleri içeriyor. Doğallığı sayesinde, en sağlıklı gıdalara kaynaklık ediyor. Evinde kendi ekmeğini yapmayı tercih edenler için gerekli olan mükemmel malzemeyi sağlıyor. Buğday kokusu ile kendini belli eden ürün, farklı çeşnilerle lezzetli ekmekler yapmayı kolaylaştırıyor. Unla hazırlanan tüm yiyecekler ürünle en iyi kıvamını buluyor. Baklava ya da börek yufkası hazırlamak, poğaça, kurabiye, kek gibi ünlü gıdalar pişirmek için ürün en doğru seçimi oluşturuyor. Karbonhidrat, protein ve vitamin içeren bir gıda olarak, unla evinizin temiz ortamında besleyici fırın yiyecekleri pişirerek, ailenize sağlıklı lezzetler sunabilirsiniz. Ürünle hazırlayacağınız yiyecekleri konuklarınıza gönül rahatlığı ile ikram edebilirsiniz.
Çorbanıza katacağınız terbiyeden, tavada kızartacağınız gözlemeye, tepside yapacağınız tartlardan kalıpta şekil vereceğiniz pastaya kadar pek çok güzel lezzeti hazırlamak için siz de ürünü sepetinize ekleyerek kolayca satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 2321
"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız