Senturk Relax Kedi Tuvaleti #30159395 | CarrefourSA
Marka: SENTURK

Senturk Relax Kedi Tuvaleti

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
101,65 TL

RELAX KEDİ TUVALETİ

Hayvan sever kedi sahiplerinin en çok ihtiyaç duydukları ürünlerden olan ve ev içi hijyen için büyük önem taşıyan kedi sahiplerinin mutlaka edinmesi gereken bir ürün olan RELAX KEDİ TUVALETİ ile hem kedinizin sağlığı için hem de kendi sağlığınız kullanmanız gereken bir ürün.

CarrefourSA reyonlarında Petshop bölümünde bulunan Kedi Kumu, Hijyen ve Bakım ürünlerinin satıldığı kısımlarda bulabileceğiniz kedi tuvaleti seçeneklerinden olan RELAX KEDİ TUVALETİ bu alanda doğru bir seçenek. Şık renklere sahip tasarımı ile güzel bir görünüm sağlayarak ev içi dekorasyonunuza zarar vermeyecek bir şekle sahiptir. Kaliteli malzemeden üretilmiş bir ürün olarak uzun süreler boyunca kullanabilmenize olanak sağlamaktadır. Kedi sahibi olan herkes tarafından aranılan bir ürün olan kedi tuvalet ürünlerinin arasında bulunan Relax marka Kedi tuvaleti ile kedinizin sağlığını koruyacak aynı zamanda kendi sağlığınızı da güvenceye alacaksınız. Uygun fiyatlı bir ürün olarak her kedi sahibi tarafından alınabilecek bu ürünün uzun süre kullanılabilmesine olanak sağlayan kaliteli yapısı ile bir kere alındığında uzun zaman tekrar almaya ihtiyaç duymayacağınız avantajlı bir tercih.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız