Rexona Clinical Protection Kadın Stick Deodorant Shower Clean 45 ml #30168639 | CarrefourSA
Marka: REXONA

Rexona Clinical Protection Kadın Stick Deodorant Shower Clean 45 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 60 adet
329,00 TL 246,75 TL

CarrefourSA Kart İle
adet

Ter kokusu ve ıslaklığa karşı 3 kat daha güçlü koruma
Klinik Koruma…

Herkes terler. Bazılarımız diğerlerinden daha fazla ve sebepsiz yere terler. Bu çok doğal çünkü hepimiz farklıyız. Sıcaklığınız veya stres seviyeniz ne olursa olsun, bazen normal bir deodorant terlemeyi önlemez ve aşırı günlük terleme süresi ciddi bir sorun haline gelebilir, ancak Rexona Clinical Protection sizi asla yarı yolda bırakmaz.

Rexona, terleme sorunu ile mücadele etmek ve kuru kalmanıza yardımcı olmak için çığır açan Gelişmiş Aktif Teknolojisini geliştirdi. Gelişmiş Aktif Teknolojisi 96 saat koruma sağlayan mikro kalkanlar oluşturur ve 3 kat daha güçlü koruma sağlar. Günlük yıkaman ve özellikle önemli anlarda ıslaklık ve ter kokusundan etkilenmek istemeyen herkes Rexona Clinical Protection Stick Deodorant'ı kullanır.
Rexona Clinical Protection, terleme problemine karşı ileri seviye ve uzun ömürlü bir koruma sağlar ve günlük kullanıma uygundur. Özel formülü kuru ve ferah kalmanızı sağlar, özgüvenle hareket etmeye yardımcı olur. Bu mükemmel ter önleyici deodorantın Gelişmiş Aktif Teknolojisi 96 saat koruma sağlayan mikro kalkanlar oluşturur. Rexona Antiperspirant ürünlerine kıyasla 96 saat sonrasında X3 daha güçlü ter koruma sağlar, Motion Sense™ teknolojisi ise ise ekstra ferahlık sağlar. Tek uygulama gün boyu sizi kuru ve ferah tutar. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Ya kokusu? Narin meyve notaları ve yumuşak misk, bir parça gül ve yasemin ile harmanlanan formülü gün boyu ferah ve durdurulamaz hissetmenizi sağlar. Kullanım hattı; Vücut ısısı gün içinde sabit kalmaz. Normal vücut vücut sıcaklığımız akşamları en düşük sıcaklığına, gün ortasında en yüksek sıcaklığa ulaşır. Terleme miktarı da bu değişimlerdeki seslerden. Gece uykusu sırasında, terlerin depoları en az aktif olduğu için Rexona Clinical Protection'ın özel formülü daha kolay çalışır ve sonraki gün de devam edecek güçlü bir koruma sağlar.

•Tere karşı ileri seviye ve uzun ömürlü bir koruma sağlar ve günlük kullanıma uygundur.
•Özel formüllerimiz kuru ve ferah kalmanızı sağlar.
•Gelişmiş Aktif Teknolojisi 96 saat koruma Sağlayan mikro kalkanlar oluşturur ve 96 saat sonrasında X3 daha güçlü koruma sağlar.*
•Motion Sense™ teknolojisi sayesinde ekstra ferahlık sağlar.
•Narin meyve notaları ve yumuşak misk, bir parça gül ve yasemin ile gün ferah boyu hissettirir.
•Dermatolojik olarak test edilmiştir.

*Rexona Antiperspirant ürünleri 96 saat sonrasındaki karşılaştırmanın.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız