Rexona Kadın Sprey Deodorant Ocean Fresh %0 Alüminyum 150 ml #30012530 | CarrefourSA
Marka: REXONA

Rexona Kadın Sprey Deodorant Ocean Fresh %0 Alüminyum 150 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Günlük tempo ya da yoğun koşuşturmaca, terlemeye ve tere bağlı olarak vücut kokusuna neden olur. Kötü koku ve ter ise güvenle ve özgürce hareket etmenizi engelleyebilir. Kuruluk hissi ve ferah bir koku için deodorant ürünleri hayat kurtarıcı olur. Ocean Fresh Aerosol Kadın Deodorant, ferah kokulu özel formülü ile ihtiyacınız olan kuruluğu sunar. Ocean Fresh Aerosol Kadın Deodorant terlemeye ve kötü kokuya karşı 24 saate kadar etkili koruma sunar.

Kadınlar için özel geliştirilen Ocean Fresh Aerosol Kadın Deodorant, okyanus kokusu ile beğeni toplar. Ocean Fresh Aerosol Kadın Deodorant'ın pudrasız formülü, her koşulda güven içinde ve gönül rahatlığı ile hareket etmenize imkan verir. Alkol içermeyen Ocean Fresh Aerosol Kadın Deodorant gün boyu ihtiyaç duyduğunuz her an yanınızda olur.

İçindekiler: Alcohol Denat., Butane, Isobutane, Propane, Parfum, Isopropyl Myristate, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız