Rexona Musk Flower Fresh %0 Alüminyum Kadın Sprey Deodorant 150 ml #30012616 | CarrefourSA
Marka: REXONA

Rexona Musk Flower Fresh %0 Alüminyum Kadın Sprey Deodorant 150 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Sıradan günlerde bile hareket etmekten çekiniyor, ter kokusundan endişe mi ediyorsunuz? Hafif tempolu günlerinizde %100 özgüvenle hareket edebilmeniz için işte karşınızda Rexona Musk Flower Fresh %0 Alüminyum Kadın Sprey Deodorant! Bu alüminyum içermeyen deodorant, hafif tempolu günlerinizde rahatça hareket edebilmeniz için hoş kokusuyla ferahlık sağlar. Kadınlar için özel olarak geliştirilen bu deodorant; ter ve kötü kokuya karşı 48 saat koruma sağlar.

Rexona’nın en iyi deodorantlarından biri olan Rexona Musk Flower Fresh %0 Alüminyum Kadın Sprey Deodorant, dermatolojik olarak test edilmiştir ve alüminyum içermez. Sevilen kadın deodorant markalarından Rexona’nın kalıcı kadın deodorantı Rexona Musk Flower Fresh %0 Alüminyum Kadın Sprey Deodorant; kalıcı hoş kokusu ve alüminyum içermeyen formülüyle hafif tempolu günlerinizin vazgeçilmezi olacak.

Uzun süren ferah ve kalıcı kokusuyla sizi ter kokusuna karşı 48 saat boyunca korumaya alan Rexona Musk Flower Fresh %0 Alüminyum Kadın Sprey Deodorant ile sınırlarınızı aşmaktan korkmayın! Rexona, sizi asla yarı yolda bırakmaz.

Kullanım:
Rexona Musk Flower Fresh %0 Alüminyum Kadın Sprey Deodorant’ı her kullanım öncesinde çalkalayın ve 15 cm uzaktan koltuk altınıza sıkarak kullanın.


Ürün Özellikleri:
• Ter kokusuna karşı 48 saat koruma sağlar
• Alüminyum içermez
• Kalıcı hoş kokuya sahiptir
• Dermatolojik olarak test edilmiştir
• Hafif tempolu günlerinizde %100 özgüvenle hareket edebilmeniz için geliştirilmiştir

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız