Senturk Rezerv Mama Kabı - Fresh #30167926 | CarrefourSA
Marka: SENTURK

Senturk Rezerv Mama Kabı - Fresh

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
91,50 TL

Köpeklerin rahatlıkla beslenebilmesi için özel olarak tasarlanmış bir mama kabıdır. Genişliği, derinliği ve yapısı sayesinde köpeklerin kolayca mamalarını yiyebilecekleri Rezerv Mama Kabı CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da temin edebilirsiniz.

Kalın plastik malzemeden yapılmıştır.Canlı Moderna plastik renklerine sahip olan mama kabının konik derinliği köpeğinizin yemeğini yada suyunu etrafa dağıtmasını engellemek için tasarlanmıştır.Kaymayı ve sürtünme sesini engelleyen yapı sayesinde mama kabının konulduğu yerden kaymasını engellemiş olursunuz. Bu özel tasarımlı plastik mama ve su kabı özellikle araba seyahatlerinde araç hareket halindeyken rahatça kullanabileceğiniz özel tasarımlı bir mama su kabıdır. Özel tasarımı sayesinde sallanma sonucu içerisindeki su dışarı taşmaz.

CarrefourSA, dünyadaki ilk mağazasını 15 Haziran 1963'te Fransa'da açan global perakende devi Carrefour’ un 1993 yılında Türkiye’deki ilk mağazasını İçerenköy’ de açmasının ardından 1996 yılında gücünü Sabancı Holding ile birleştirmesiyle kuruldu. CarrefourSA, 2005 yılı Mayıs ayında Gima ve Endi' yi bünyesine katarak sektördeki büyüme hamlesini devam ettirdi. 2013 yılı Temmuz ayı itibarıyla Sabancı Holding’in CarrefourSA bünyesindeki yönetimde söz sahibi olmasıyla birlikte her alanda gerçekleştirdiği yatırımlarla büyük bir değişim başlattı. Bu değişimle birlikte büyüme yolunda bünyesine kattığı İsmar Marketler Zinciri, 1e1 Marketler ve Kiler Marketler ile CarrefourSA bugün için 10.545 çalışanı ve 625 mağazası ile müşterilerinin ihtiyaçlarına en iyi hizmet kalitesi ile cevap vermektedir.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız