Rinsomatik Kır Bahçesi 9 Kg #30094478 | CarrefourSA
Marka: RINSO

Rinsomatik Kır Bahçesi 9 Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Rinsomatik Kır Bahçesi 9 Kg

Temizlik konusunda en çok dikkat edilmesi gereken alanların başında şüphesiz kıyafetlerin temizliği gelmektedir. Kıyafetler bireylerin dış görünüşlerini oluşturan temel etkenler olduğu için temiz kıyafetlerin giyilmesi her dönem oldukça önemlidir. Dış görünüş ilk izlenimin oluşmasını sağlayan temel etmendir. Bu sebep ile kıyafetlerin önemi daha da artmaktadır. Kıyafetlerin bu denli önemli oluşu sebebi ile de kıyafetlerin sürekli olarak temiz ve düzenli olması bireyler üzerinde bırakacağınız ilk izlenimi doğrudan etkileyecektir. Kıyafetlerin temizlenmesi için günümüzde birçok farklı temizleyici piyasada bulunmaktadır. Bu temizleyiciler arasında en kalitelilerin başında gelen rinsomatik kır bahçesi 9 kg ürünü sahip olduğu etkili temizleyici unsurlar ve güzel kokusu sayesinde bireyler tarafından yoğun ilgi görmektedir. CarrefourSA reyonlarında oldukça kolay bir şekilde bulabileceğiniz bu ürün sayesinde siz de temizlik ihtiyacınızı tam manası ile karşılayabilirsiniz.

Çamaşır yıkama ürünleri reyonunda bulabileceğiniz rinsomatik kır bahçesi 9 kg ürünleri sayesinde kıyafetlerinizin temizliği tam manası ile gerçekleştirilebilecek, her türlü lekenin çıkartılması sağlanabilecektir. Ayrıca sahip olduğu güzel koku sayesinde kıyafetlerinizin daha hoş bir koku yaymasını da sağlayacaktır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız