Rocco Sevimli Ayılar Meyve Sulu Yumuşak Şeker 80 Gr #30073671 | CarrefourSA
Marka: ROCCO

Rocco Sevimli Ayılar Meyve Sulu Yumuşak Şeker 80 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Rengarenk ayıcıklar, Rocco Jelly Sevimli Ayılar 80 g paketlerinde sizleri bekliyor. Şekerler bölümünde bulabileceğiniz ürün, içeriğindeki meyve özleriyle lezzet buluyor. Her renk ayı başka bir meyve suyunu özünde barındırarak, yumuşacık kıvamıyla vazgeçilmezlerinizden biri olmaya aday konumuna geliyor. Sarı renktekiler limon, kırmızılar çilek, turuncular portakal, yeşiller de elma lezzetini özel formülüyle birleştirerek yeni bir tat kazanıyor. Renklerinin de etkisiyle eğlenceli karakterlere dönüşen şekerlemeler, gününüze neşe katmanıza yardımcı oluyor.
Çiğneyerek yenmeye uygun yapısı, aynı zamanda dilinizin üzerinde yavaşça eriyebilecek özelliğe de sahip. Böylece, tadını uzun süre damağınızda hissedebiliyorsunuz. İster sıcak, ister soğuk içeceklerle birlikte tükettiğinizde, aromasını içeceğin tadıyla buluşturarak bambaşka bir lezzet deneyimi sunuyor. Aynı etkiyi sevdiğiniz tatlılarla birlikte denediğinizde de yakalayabilirsiniz. Birden fazla aroması, tüm tatları ayrı ayrı denemenize olanak sunarken, farklı tatlardaki ayıcıkları birlikte yiyerek şekerleme kokteylleri de yapabiliyorsunuz.
Ambalajı açmadan sakladığınızda uzun süre rafınızda bekleyebiliyor. İçindekileri koruyan paket, kolay açılır olması ve taşınabilirliğiyle çok yönlü kullanıma imkan veriyor. Hem dilinize, hem gözünüze hitap eden şekerleri, hemen sepetinize ekleyin.

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız