Royal Special Tria Dondurma 900 ml #30094159 | CarrefourSA
Marka: ROYAL

Royal Special Tria Dondurma 900 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Royal Special Tria Dondurma 900 ml 

 

Gıda ve yemek malzemeleri reyonları arasında, dondurma kategorisinde yer alan Royal Specialtria 900 Ml dondurma severleri %33 Bedava kampanyası ile sevindiriyor. Özellikle de sıcak yaz günlerinde serinlemenizi sağlayacak olan bu ürün, besleyici özelliği ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Ülker’in Royal dondurması bu alanda kendini kanıtlamış ve lezzeti ile sevilen dondurmalar arasında yerini alıyor.

Dondurma reyonunda, kap dondurma seçeneği arasında yer alan Royal Specialtria 900 Ml çikolatanın tadına doyamayanlar için ideal bir seçenek. Çikolata tadı ve yoğurdun birleşiminden elde edilen bu dondurma hem lezzeti, hem de kıvamı ile iyi bir tatlı alternatifi oluyor. Üstelik keyfine daha uzun süre varmanız için sizlere 900ml lik paketlerde sunuluyor. 7’den 70’e herkesin severek yiyeceği, içi çikolata dolu, lezzetli bu dondurmanın içerisinde parça çikolatalar da yerlerini alıyor. royal dondurmalarını hijyenik koşullarda üretiyor ve insan sağlığına zararlı olmayan paketleme sistemleri kullanıyor. Ürünün tazeliğini ve lezzetini daha uzun süre koruması için buzdolabında saklamanızı öneririz. Online alışverişlerinizde kapıda kredi kartı ve nakit ödeme seçeneklerini kullanabilirsiniz.

 


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız