Sana Hamurişi Saklama Kabı Hediyeli 4x250 g #30146928 | CarrefourSA
Marka: SANA

Sana Hamurişi Saklama Kabı Hediyeli 4x250 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Sana Hamurişi 4x250 g Saklama Kabı Hediyeli
Yumuşak ve sürülebilir kıvamı ile öne çıkan margarin, sofralarınızı lezzetli yemeklerle donatmanıza yardım ediyor. İçeriğinde katkı maddesi ve trans yağ bulunmadığı için sağlığınız için güvenli bir besin oluşturuyor. Kendine has renkli ambalajında satışa sunulan ürün, farklı tarifler yaratmanıza imkan tanıyor.
CarrefourSA reyonlarının margarin bölümünde yer alan ürün, 4'lü olarak saklama kabında beğeniye sunuluyor. 250 gram ağırlığında olan margarin A, D, E vitaminleri ve protein içeriyor. %100 bitkisel olan ürünün içerisinde ayrıca Omega 3 ve 6 gibi doymamış yağ asitleri de bulunuyor. Omega 3 ve 6, vücudun üretmediği ögeleri üreterek sağlığınıza katkıda bulunuyor.
Buzdolabında uzun süre raf ömrünü koruyan Sana Hamurişi 4x250 g Saklama Kabı Hediyeli, yemeklerde ve hamur işlerinde kullanmaya uygunluk gösteriyor. Yayla, mercimek ve tavuk suyuna çorba gibi yemeklerinize ilave ederek yumuşak tatlar elde edebilirsiniz. Bulgur ve pirinç pilavlarınızda lezzet tamamlayıcı olarak deneyimleyebilirsiniz. Dilerseniz poğaça, kurabiye, pasta ve kek gibi hamur işlerinizde değerlendirebilirsiniz. Dilerseniz de sabah kahvaltılarınızda kızarmış ekmekler üzerine sürerek tüketebilirsiniz. Lezzetli tarifler tatmanıza destek olan ürünü, sepetinize ekleyerek kolaylıkla satın alabilirsiniz.
"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız