Sarımsak Kuru 250 g #30095598 | CarrefourSA

Sarımsak Kuru 250 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Pratik ambalajı ve tazeliği ile sofralarınıza lezzet taşıyor. 250 gramlık filelerde satışa sunulan ürün beyaz ve iri taneleri ile dikkat çekiyor. Ülkemizin en iyi sarımsak yetiştiren nadide bölgelerinden derlenerek sofranıza ulaştırılan ürün nefis kokusu ile yemek ve mezelere farklı bir tat katıyor.

 

Sarımsak, bir kök etrafına dizilmiş dişlerden oluşur, bu nedenle tek tek dişleri kökünden alarak değerlendirmek gerekiyor. Her diş kendi içinde gevrek kabuklarla çevrili olduğundan önce kabukları soymak gerekiyor. Kabuklar soyulduktan sonra ortaya çıkan kurutulmuş sebzenin yaş özü rendelenerek, dövülerek ya da doğranarak yemek yapımında kullanılabiliyor.

Türk mutfağının geleneksel yemeklik malzemelerinden olan sarımsak kendine özgü kokusu ile yemeklere veya mezelere tat vermesi için kullanılıyor. Özellikle cacık gibi yoğurtlu mezelerde kendine yer bulan sebze, mantı, makarna, mantar gibi yoğurtlu yenebilen hamur işi tariflerinde sosa eklenebiliyor. Ayrıca geleneksel çorbalarımızdan işkembe çorbasında lezzet katıcı olarak da sarımsak kullanılabiliyor. Ürünü denemek için hemen sepetinize ekleyebilir ve kolayca satın alabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız