Schweppes Tonik Pet 1 Litre #30015742 | CarrefourSA
Marka: SCHWEPPES

Schweppes Tonik Pet 1 Litre

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
40,00 TL 36,00 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
Schweppes Tonik 1lt Pet

Gün içinde özellikle yaz aylarında sıcak havalarda serinlemek için içecek tüketimi gerçekleştirmek isteyenlerin içecek arayışına girdiği görülüyor. Farklı özelliklere sahip içecekler arasında schweppes tonik 1lt pet ürünü farklı bir lezzeti ve içecek deneyimini sizlere sunuyor. Gazlı bir içecek olmasına rağmen farklı bir tüketime sahip olan ürün sayesinde yaz aylarında kolaylıkla ferahlamak mümkün olabiliyor. Tek başına da tüketilebiliyor olsa da genellikle başka içeceklerle birlikte tüketilen Scweppes Tonik ürünlerini CarrefourSA reyonlarından kolaylıkla satın alabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarının içecekler bölümünde gazlı içecekler arasında yer alan schweppes tonik 1lt pet ürünü pet şişesi ile birlikte çok rahat bir kullanım sağlıyor. Ferahlamak için tüketeceği içeriği belirlerken sade bir içecekten vazgeçmeyen kişilerin ilk tercihi olan tonik içeceği Schweppes markasının benzersiz kalitesi ile buluşarak kişilere ulaşıyor. Sade olarak da tüketilebilen ürün farklı içeceklerle birlikte karıştırılarak kokteyl tarzında tüketimlerde de oldukça etkili bir tüketim sağlıyor. Sade tüketiminde pek çok kişinin ilk içişte acı bir tat olarak algıladığı tadından dolayı ürünün ilk tüketiminde farklı bir deneyim yaşandığının farkında olunması gerekiyor.

İçindekiler Bilgisi
Su, Şeker (S)* Veya Fruktoz-Glikoz Şurubu (F)*, Karbondioksit, Asitliği Düzenleyici ( Sitrik Asit ) Aroma Vericiler, Koruyucu ( Potasyum Sorbat ), Kinin ( Sülfat Tuzu Cinsinden 85 Mg/L'Den Az ). *Kullanılan Şeker Veya Fruktoz-Glukoz Şurubu Paket Ü

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Kuru Ve Serin Yerde Saklayınız.

Kullanım Talimatı
Soğuk İçiniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Coca-Cola Satış Ve Dag. A.Ş.

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 37 5
Enerji (kj) 156 5
Karbonhidrat (g) 8.9 9
Şekerler (g) 8.9 25
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız