Scotch Brite Ovma Teli #30096825 | CarrefourSA

Scotch Brite Ovma Teli

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
S.BRİTE TEKLİ OVMA TELİ

Yemeklerin pişirme ve tüketme aşamaları çok keyifli olsa da bulaşıkları yıkama konusu kimi zaman sorun haline gelebiliyor. Özellikle yanmış yüzeyler, dibi tutmuş tencereler ya da tabaka haline gelmiş yağ kalıntılarının bulunduğu pişirme ve hazırlama kapları zor çıkan kirleri sebebiyle bulaşık yıkayacak olan kişilerin işini zorlaştırıyor. Temizlik ürünleri reyonlarında ev bakımı bölümünden temin edebileceğiniz S.BRİTE TEKLİ OVMA TELİ ile zor kirleri temizleme işi kolaylaşıyor. CarrefourSA reyonlarında süngerler, bezler ve teller bölümünden bu ürünü temin edebilirsiniz.

S.BRİTE TEKLİ OVMA TELİ alüminyum ya da çelik yüzeyleri bulunan tencere ve tavalarınız ile çaydanlık ve tencerelerin tabanları, fırın tepsileri ve ızgaralarda kullanılabiliyor. Kullanıldığı yüzeye üstün bir parlaklık kazandıran bu ürün uzun süre kullanılabiliyor. Üstelik ürünün paslanmama özelliği bulunduğundan daha sağlıklı bir şekilde kullanılması mümkün olabiliyor. Bu sayede de bulaşıklarınızda ekstra güç gerektiren zorlu kirleri kolayca ortadan kaldırmak ve ovma teli kullanılabilen yüzeylere temiz ve parlak bir görünüm kazandırmak mümkün olabiliyor. Kullanıldıkça eriyip gitmeyen bu ürün, ambalaj içinde tekli olarak satışa sunuluyor.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız