Selin Limon Kolonyası Sprey 150 ml #30017639 | CarrefourSA
Marka: SELIN

Selin Limon Kolonyası Sprey 150 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
66,90 TL

adet
Selin Limon Sprey 150 Ml

Kişisel bakım ürünlerinin en ferahlatıcısı Selin Limon Sprey 150 Ml şimdi reyonlarımızda sizleri bekliyor. Kolonyalardan en çok tercih edileni limon kolonyallarıdır. Çünkü limon kişiye ve sıkıldığı odaya ferahlık verir. Uyku öncesinde sıkıldığında kaliteli bir uyku sağlar. Havasız ortamlarda kişinin rahat nefes alması için birkaç damla limon kolonyası kullanması gerekebilir. Bizi kültürümüzde kolonya kültürü önemlidir. Bu nedenle her evde bir kolonya bulunur. Siz de misafirlerinizi Selin markasının bu özel ambalajlı kolonyası ile karşılayabilirsiniz. Selin kolonyalar daha kolay temin edebilmeniz için CarrefourSA reyonlarında satışa sunulmaktadır.

Selin Limon Sprey 150 Ml ürününü kolayca bulabilmek için gitmeniz gereken reyon ismi kokular ve deodorantlardır. Buradan Selin markasına ait koku verici ürünleri ve limon kolonyalarını satın alabilirsiniz. Bayramlarda ve özel günlerde kullanmak üzere çok avantajlı bir ambalaja sahiptir. Sprey özelliği nedeniyle misafirlerinize kolayca sunabileceksiniz. Kendi ihtiyacınız olduğu durumlarda da sprey başlığı sayesinde israfa kaçmadan ve ferahlatıcı etkisinden yararlanarak kullanmaya devam edebilirsiniz. Selin limon kolonyalarını ilgili reyondan satın alabilir veya online sipariş verebilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız