Selpak Beyaz Peçete 50'li #30029899 | CarrefourSA
Marka: SELPAK

Selpak Beyaz Peçete 50'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Selpak Beyaz Peçete 50'li

Temizlik malzemelerinin sıkça kullanılan ürünleri arasında yerini alan Selpak beyaz peçete 50'li ile ultra yumuşaklığı yanı başınızda bulabileceksiniz. İçerisinde 100 adetlik peçeteye yer veren ürünü evde, toplu taşımalarda, ofiste ve aslında yaşam alanlarınızın hepsinde rahatlıkla kullanabileceksiniz. İşiniz bittikten sonra atabileceğiniz tek seferlik kolay kullanımları beraberinde getiren bu ürün ile yemek sırasında yiyecek içeceklerin kıyafetlerinize bulaşmaması için önlem alabilecekken dilerseniz daha hızlı temizlikleri de mümkün kılabileceksiniz. Kişisel hijyenin vazgeçilmezi olan bu ürünü CarrefourSA reyonlarında bulabilirsiniz.

Peçete bölümünden rahatlıkla erişebileceğiniz Selpak beyaz peçete 50'li bütçelerinizi hiçbir şekilde sarsmayacak olan bir üründür. Kalitesini, öncülüğünü yapan Selpak'tan alarak karşınıza çıkarılan ürüne hayatınızın her anında büyük ölçüde ihtiyaç duyacaksınız. Yumuşak yapısıyla dikkat çeken bu ürün, yüksek emicili özelliği ile ön plana çıkmaktadır. Kolayca açılabilen poşetiyle istediğiniz an kullanımınıza hazır olan ürün, servis sırasında, mutfakta, banyoda, arabada, çantada, yolculuk sırasında ve aslında hemen her alanda rahatlıkla kullanabileceğiniz ürünlerden biri olacaktır. O halde Premium kalitedeki bu ürüne sahip olmak için daha fazla vakit kaybetmeyin.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız