Sensodyne Günlük Koruma Naneli Diş Macunu 75 ml #30021812 | CarrefourSA
Marka: SENSODYNE

Sensodyne Günlük Koruma Naneli Diş Macunu 75 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Sensodyne Günlük Koruma Naneli Diş Macunu 75Ml
Sensodyne Günlük Koruma Naneli Diş Macunu 75Ml, asit aşındırmasına özel olarak geliştirilen formülü ile fark yaratıyor. CarrefourSA reyonlarında Diş Macunları bölümünde yer alıyor. Dişin hassas minesini güçlendirmek, korumak ve aşınmasını engellemek için titizlik ile geliştirilmiş olan ürün, diş etrafında adeta koruma kalkanı oluşturuyor. Dışarıdan alınan asitlerin diş minesine ulaşmasını engelleyen kalkan, her kullanımda yenileniyor ve ağızda tam hijyen sağlıyor. Aşınan diş minesinin tedavisi mümkün olmadığı için önceden alınan önlemler, hayati değer taşıyor. Mineral dolu formül, asit erozyonuna karşı diş hekimlerinin 1 numaralı tavsiyesi oluyor.
Florür formülasyonu; asit erozyonunu, diş çürümesini önlüyor; diş etlerini koruyor ve ağızda ferah bir his bırakıyor. Naneli kokusu ile ağız hijyenini destekliyor. İncelen diş minesinin yeniden sertleşmesine imkan sağlıyor. Sıradan bir diş macunundan daha fazlası olan ürünün günde en az iki kez kullanılması tavsiye ediliyor. Ürünle beraber ağız çalkalama suyu kullanımı da öneriliyor. Çocuklardan yetişkinlere kadar her yaş grubunun kullanımı için uygun bulunuyor.
Ürünü denemek için hemen sepetinize ekleyerek kolay ve hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.
"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız