Sensodyne Ultra Sensetive Diş Fırçası #30043500 | CarrefourSA
Marka: SENSODYNE

Sensodyne Ultra Sensetive Diş Fırçası

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Sendosyne Ultra Sensetive Diş Fırçası

Kişisel temizlik ve bakım hepimiz için oldukça önemli bir iştir. Her gün hatta günde birden fazla defa kişisel bakımımız için zaman geçirir ve temizliğimize özen gösteririz. Hem sağlığımızı korumak hem de temiz görünmek adına yapacağımız kişisel temizlik işi büyük önem taşımaktadır.

Ağız ve diş sağlığı kişisel bakımımızda en fazla zaman ve yer kaplayan iştir. Diş ve ağız sağlığı için, en doğru bakım ve temizlik ürünlerini kullanmak çok önemlidir. Doğru tercihler yapılır ise, uzun vadeli sağlıklı ağız ve dişlere sahip olabiliriz. Sensodyne ultra sensetive diş fırçası tam da bu nedenle üretilmiş çok özel bir diş fırçasıdır.

Sendosyne ultra sensetive diş fırçası, yumuşak fırça yapısı ile diş etlerinize ve diş minesine zarar vermeden en detaylı temizliği ve bakımı yapacaktır.

CarrefourSA mağazalarında kendi ürünleri olan Sensodyne ürünlerine kolaylıkla ulaşabilir ve satın alabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında kişisel bakım bölümünde bulunan klasik diş fırçaları reyonunda Sensodyne markalı ultra sensetive diş fırçası ve seçeneklerine kolaylıkla ulaşabilir ve en uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız