Seyidoğlu Sade Helva 1000 G #30088657 | CarrefourSA
Marka: SEYIDOGLU

Seyidoğlu Sade Helva 1000 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
30088657 - Seyidoğlu Sade Helva 1000 G

Kahvaltılarımızın vazgeçilmesi olan Seyidoğlu Sade Tahin Helvası, 1 kiloluk paketiyle şimdi sipariş ettiğiniz takdirde CarrefourSA’dan kapınıza kadar geliyor.

Seyidoğlu tüketicilerinin büyük bir çoğunluğunun hiçbir şey karıştırmadan, katıksız tükettiği bir besin olan sade tahin helvası, buzdolabı gibi saklama alanları olmayanlar için çabuk bozulmamasıyla avantajlıdır. Ekmeğin ortadan ayrılarak arasına sade tahin helvasının yerleştirilmesiyle yapılan tüketim de çok keyiflidir. Bedenen çalışan işçilerimizin öğle yemeğini süsleyen Seyidoğlu Sade Helva, pide ve yufka gibi birçok şeyin içerisinde de değerlendirilebilir. İşyeri ve iftar sofralarımızın değişmez ve keseye en uygun tatlısıdır. Balık yedikten sonra tüketildiğinde de faydalıdır.

CarrefourSA’nın Tahin, Pekmez ve Helva reyonlarının Helva bölümünde bulabileceğiniz bu ürünlerinin büyük bir kısmı, 1952’den bu yana müşteri odaklı yaklaşım, tavizsiz kalite, benzersiz lezzet, ödünsüz hijyen ve özgünlük anlayışı ile üretim yapan Seyidoğlu markasına ait ürünlerdir. Bu ürünlerden biri olan Seyidoğlu Sade Helva’yı sepetinize ekleyebilir ve bu ürünün lezzetini deneyimleyebilirsiniz. İster kredi kartınızla (online) çevrimiçi olarak, ister kapıda kredi kartı veya nakit ödeme seçeneğini kullanın.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız