Signal White Now Gold Anında Beyazlatıcı Leke Karşıtı Diş Macunu Kahve Ve Sigara Lekelerine Etkili 75ml #30075151 | CarrefourSA
Marka: SIGNAL

Signal White Now Gold Anında Beyazlatıcı Leke Karşıtı Diş Macunu Kahve Ve Sigara Lekelerine Etkili 75ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 108 adet
159,90 TL

adet

 

Keyifli bir anda gülümserken bembeyaz dişlerinizin özgüvenli gülüşünüzü tamamlamasını istemez misiniz? Signal White Now Gold Diş Macunu, ilk fırçalamadan itibaren 3 kat beyazlık*ve 3 kat ışıltı*** sağlamının yanı sıra uzun süren beyaz bir gülümseme için zamanla yüzey lekelerini gidermeye yardımcı olur**!

Ağız bakımına özen gösterenler için ilk fırçalamadan itibaren anında 3 kat beyazlık etkisi* şimdi tüm Signal White Now ailesinde! Signal White Now Gold Diş Macunu, sadece anında 3 kat beyazlık* sağlamakla kalmaz, aynı zamanda White-Infinity teknolojisi ve leke giderici diş macunu** özelliğiyle yüzey lekelerini gidermeye yardımcı olur. Beyazlatıcı diş macunu, White-Correct teknolojisi ile mavi-safir ve yeşil pigmentler sayesinde dişinizin tonunu düzeltir*. Düzenli kullanımda daha beyaz dişlere sahip olmanızı sağlayan, doğal kaynaklı^ mineraller ile dişlerinizi temizler; 3 kat ışıltı etkisi gösterir***.

Klinik olarak kanıtlanmış iki teknolojiyi bir araya getiren Signal White Now Gold Diş Macunu hem anında* hem de uzun süren bir beyazlık** etkisi sağlar. İlk kullanımdan itibaren etkisini gösteren Signal White Now Gold Diş Macunu’nun klinik olarak kanıtlanmış etkisi, içeriğiyle gülüşünüze parlaklık katar. Beyazlık etkisi ise dişlerinizin başlangıçtaki doğal rengine göre değişiklik gösterebilir. Bembeyaz dişler için diş macunu önerisi arayanlara Signal’den White Now Gold Diş Macunu!

Kullanım:
Günde iki kez en az iki dakika boyunca uygulayacağınız diş macunu, ağız bakımı adına önemlidir. Diş beyazlatma rutininden daha iyi bir sonuç almanız için, diş macununu Signal diş fırçası ile birlikte kullanabilirsiniz. Diş fırçanızı 200 kullanım veya 3 aydan sonra değiştirmeniz önerilir.
*Anında beyazlık etkisi optik ve geçicidir. 58 denekte yapılan klinik test ile. Anında beyazlık etkisi olmayan florürlü diş macununa kıyasla. 
** 4 hafta boyunca günde 2 kez düzenli kullanan 58 denekte yapılan klinik test sonucuna göre
***Laboratuvar testine göre. Anında beyazlatma etkisi olmayan florürlü diş macununa kıyasla.
^Su dahil hesaplanmıştır.

•    White correct-teknolojisi, mavi-safir ve yeşil pigmentler ile anında 3 kat daha beyaz* bir gülümseme için dişinizin tonunu anında düzeltir
•    White infinity teknolojisi, doğal kaynaklı mineraller ile dişlerinizi temizler ve uzun süren beyaz bir gülümseme için zamanla yüzey lekelerini gidermeye yardımcı olur.
•    3 kat ışıltı*** etkisi gösterir.
•    Beyazlık etkisi dişlerin başlangıçtaki doğal rengine göre değişiklik gösterebilir, anında beyazlık etkisi optik ve geçicidir. 
•    Daha iyi bir sonuç almanız için, diş macununu Signal diş fırçası ile birlikte kullanabilirsiniz

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız