Signal White Now Anında Beyazlatıcı Leke Karşıtı Diş Macunu Kahve Ve Sigara Lekelerine Etkili 75ml #30084783 | CarrefourSA
Marka: SIGNAL

Signal White Now Anında Beyazlatıcı Leke Karşıtı Diş Macunu Kahve Ve Sigara Lekelerine Etkili 75ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 162 adet
164,50 TL 98,70 TL

CarrefourSA Kart İle
adet

Dişlerinizi fırçaladıktan sonra anında beyazlık etkisi*, üstelik ilk fırçalamadan itibaren. Kulağa nasıl geliyor? Signal ile anında bembeyaz* dişler hayal değil. Üstelik Signal White Now anında 3 kat beyaz bir gülümseme sağlarken* uzun süren beyaz bir gülümseme için zamanla yüzey lekelerini gidermeye yardımcı olur**. 

Ağız bakımına özen gösterenler için ilk fırçalamadan itibaren anında 3 kat beyazlık etkisi* şimdi tüm Signal White Now ailesinde! Signal White Now, sadece anında 3 kat beyazlık* sağlamakla kalmaz, aynı zamanda etkili formülü ile yüzey lekelerini gidererek uzun süren bir beyazlık etkisi** sağlamaya yardımcı olur. Diş macununun yenilenen White-Correct Teknolojisi, mavi-safir ve yeşil pigmentler ile 3 kat daha beyaz bir gülümseme için dişinizin tonunu anında düzeltir*. White-Infinity Teknolojisi ise doğal kaynaklı mineraller ile dişlerinizi temizler ve uzun süren beyaz bir gülümseme** için zamanla yüzey lekelerini gidermeye yardımcı olur.

Klinik olarak kanıtlanmış iki teknolojiyi bir araya getiren Signal White Now hem anında* hem de uzun süren bir beyazlık** etkisi sağlar. Dişlerinizi aşındırmayan içerikler ile beyazlatan***, %94 doğal kaynaklı formüle sahiptir^. Diş lekelerini gidermeye de yardımcı olan içeriği sayesinde düzenli kullanımda daha beyaz dişlere sahip olmanızı sağlar. Bembeyaz dişler için diş macunu önerisi arayanlara Signal’den White Now Original!

Kullanım:
Günde iki kez en az iki dakika boyunca uygulayacağınız diş beyazlatma rutininden daha iyi bir sonuç almanız için, diş macununu Signal diş fırçası ile birlikte kullanabilirsiniz. Ağız bakımında kullandığınız fırçanızı 200 kullanım veya 3 aydan sonra değiştirmenizi öneririz.

*Anında beyazlık etkisi optik ve geçicidir. 3 kat beyazlatma etkisi, anında beyazlık etkisi olmayan florür içeren diş macununa kıyasla
** 4 hafta boyunca günde 2 kez düzenli kullanan 58 denekte yapılan klinik test sonucuna göre 
***Mavi safir pigmentler,
^Su dahil hesaplanmıştır

•    White-Correct Teknolojisi sayesinde ilk fırçalamadan itibaren anında 3 kat beyazlık sağlayarak diş tonunu düzeltir*
•    White-Infinity Teknolojisi, doğal kaynaklı mineraller ile dişlerinizi temizler ve uzun süren beyaz bir gülümseme** için zamanla yüzey lekelerini gidermeye yardımcı olur.
•    İki teknoloji de klinik olarak kanıtlanmıştır
•    Formülü dişleri aşındırmaz***
•    Düzenli kullanımda daha beyaz dişler sağlar

 

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız